Ligging is prima, ontbijt zeer karig, geen fruit weinig keuze beleg
Kamer is heel gehorig, div. gebreken
Prima hotel voor die prijs. Perfect gelegen, schoon, uitgebreid ontbijt. Minpunt dat je 's avonds veel gebrom hebt van (volgens mij) airco's. Moesten echt wel raam dicht doen.
Lees meerCentrale ligging. O.h.a. vriendelijk personeel. Hotel is nogal gedateerd (is van 1945). Ontbijt bedroevend: ijskoude hardgekookte groene eieren, oude harde mini-broodjes ipv normale sneetjes brood.
Shuttledienst is alleen voor rit naar vliegveld. Zelf taxi regelen net zo duur
Hotel Galileo is een prima hotel en ideaal als uitvalsbasis voor een citytrip Rome. Het is simpel en eenvoudig maar de kamers zijn dik in orde. En vriendelijke en behulpzame medewerkers bij de receptie.
Lees meerDoordat we een hele vroege vlucht hadden kwamen we 3 uur voordat we konden inchecken aan. Onze kamer was echter al klaar en we konden meteen inchecken. Over het algemeen is het personeel vriendelijk. Hoewel de avond portier niet erg behulpzaam was. Ze geven aan een dak terras te hebben maar daar kun je in de avond niet zitten omdat er geen licht is, zegt men ondanks dat er heel veel lampen ophangen. Bovendien moet je door de deur van het restaurant waar ," geen toegang " op staat. Het ontbijt is rond uit slecht. Er is bijna alle zoet als brood en het broodje en donut die er zijn lijken een week oud hartstikke uitgedroogd. Op de fotos van het hotel staat fruit als ontbijt maar dat was er geen enkele dag. Bedden zijn erg hard maar dat was voor ons prima. De kamers worden wel elke dag heel goed gepoetst.
Lees meerNaar het schijnt heel gewoon in Italië dus daar kan het hotel waarschijnlijk niks aan doen.
Maar douches en kamer zijn klein, bedden vrij hard en ontbijt gesuikerde croissants
Een paar personeelsleden waren erg vriendelijk
Goede uitvalsbasis voor een stedentrip, dichtbij het station
Lees meerGeschikte ligging TOV openbaar vervoer, uitermate vriendelijk en behulpzaam personeel, kamer en bedden oke
Regenbui
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Galileo in Rome, Lazio.
Vakantiepanel.nl heeft 533 vakantie beoordelingen Galileo.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Galileo vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Galileo scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Galileo vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Galileo en het actuele weer Rome. Bekijk hier ook andere Hotels Rome of Hotels Lazio. Op de pagina van Rome vind je vakantiebeoordelingen Rome en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Galileo achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Galileo!
Hotel heeft opknapbeurt nodig. Zorg voor fatsoenlijk ontbijt: wit en bruinbrood. In de nu lege schalen bv. omelet. Warme zachtgekookte eieren. Meer variatie in beleg. Ruimte voor opslag bagage is wel erg klein. Maak de binnenplaats aantrekkelijker. Zorg voor mogelijkheid om wat te drinken na een vermoeiende tocht door Rome.
Ligt gunstig veel te voet berijkbaar en een straat verder ligt de me tro en 500 meter het bus vervoer,voor 1.50 reis je van a naar B en sluit allemaal zeer goed aan,goed te doen.