Het hotel ligt direct boven Villa Borghese, een groot park in Rome. Het oude Rome is met een taxi prima (betaalbaar) bereikbaar. Het hotel ligt in een rustige, nette wijk. De kamers zijn uitstekend. Het personeel is vriendelijk. Het aanbod van het ontbijt viel ons wat tegen.
Lees meerHet hotel is prima,weinig faciliteiten, eenvoudig ontbijt zou uitgebreider kunnen zijn
Lees meerrustige ligging met genoeg eetmogelijkheden en drukte 1 straat verderop. bus op 50 meter en metro op loopafstand van 10 min. Centrum is goed en vlot te bereiken.
Lees meerIets minder rustig dan gedacht / kwam vooral 's nachts verkeer door de straat
Personeel super vriendelijk en gastvrij / kregen kerstavond gratis dienblad met broodjes, beleg e.d. omdat restaurants gesloten waren
Het hotel ligt in een goede en veilige wijk met prachtige huizen/gebouwen. Het is ca. een half uurtje lopen van het hotel naar het oude centrum van Rome. Je loopt door een prachtig park en ziet onderweg mooie dingen. Achteraf lazen we dat er ook een bus naar het centrum loopt... Een volgende keer zouden we toch kiezen voor een hotel in het centrum.
Het ontbijt vonden we niet bijzonder, maar het personeel was vriendelijk en behulpzaam.
Regenbui
Onweer
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Degli Aranci in Rome, Lazio.
Vakantiepanel.nl heeft 5 vakantie beoordelingen Degli Aranci.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Degli Aranci vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Degli Aranci scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Degli Aranci vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Degli Aranci en het actuele weer Rome. Bekijk hier ook andere Hotels Rome of Hotels Lazio. Op de pagina van Rome vind je vakantiebeoordelingen Rome en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Degli Aranci achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Degli Aranci!