De ligging is gunstig.
Wij hebben dit hotel geboekt voor een stedentrip, de plek is prima!
Het ontbijt is heel matig!
Hotel is vrij gedateerd verwacht geen luxe maar alleen een goede slaapplaats wat dichtbij alle bezienswaardigheden ligt.
Ontbijt stelt niet veel voor zou dit buiten de deur doen.
Harde bedden, kleine kamers maar wel schoon.
Regen
Regen
Regenbui
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Contilia in Rome, Lazio.
Vakantiepanel.nl heeft 82 vakantie beoordelingen Contilia.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Contilia vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Contilia scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Contilia vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Contilia en het actuele weer Rome. Bekijk hier ook andere Hotels Rome of Hotels Lazio. Op de pagina van Rome vind je vakantiebeoordelingen Rome en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Contilia achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Contilia!
Verbetering van bovenstaande . ik beveel het niet aan mijn vrienden en kennissen , of ze moeten ontbijten buiten het hotel.
Vraag bij de receptie naar busnummers en andere dingen die te maken hebben met toerisme in Rome. Ze hebben ons altijd kunnen helpen en hierdoor hoefden we niet in de rij te staan voor een informatiepunt op het station.
De ligging van Contilia is centraal. De eigen omgeving is ook mooi om deze te voet te verkennen.