dit rustige hotel wordt af en toe verstoord door de bezoekers van de aangesloten congreszaal. wij hadden enkele keren tussen de middag geen moegelijkheid om te lunchen ivm 400 congresgangers die verspreid over alle restaurants gingen eten.
7.4
Geplaatst: 27 januari 2012
Fleur, 30 jaar
Sprundel
Reisgezelschap:
Met partner (25 - 50 jaar)
januari 2012
Mooie tuin, lekkere verse sapjes!
Goede service, vriendelijk personeel, genoeg privacy t.o.v andere gasten in bijv zwembad, fitness. Grote fitnessruimte met begeleiding, mooie wellnessfaciliteiten. Leuke lounge met bar in de entree.
Geplaatst: 7 januari 2012
C., 28 jaar
Veenendaal
Reisgezelschap:
Met partner (25 - 50 jaar)
december 2011
Heerlijk hotel
Het is een heerlijk hotel met aardige medewerkers. De 4de verdieping is wel een mindere verdieping ( mindere badkamer, geen balkon, minder schoongemaakt) De poolside kamers zijn echt een aanrader.
Verder een goede ligging, alles is goed bereikbaar.
7.3
6.0
Geplaatst: 22 december 2011
Jan, 57 jaar
Naaldwijk
Met het gezin (13+ jaar)
augustus 2011
Fantastisch familiehotel
Ontbijt fantastisch, kamers groot genoeg en zeer hygienisch, badkamers iets minder ivm kamers, zwembad ligt helaas vaak in de schaduw, personeel super behulpzaam en beleefd, drankjes iets te duur
Geplaatst: 13 december 2011
C.G. van Oeveren, 55 jaar
EDE
Met het gezin (13+ jaar), Met een vriend(in)/familielid/collega
november 2011
Het leek soms meer op een congreshal dan een hotel.
Er werden teveel meetings gehouden waardoor de ontvangsthal overvol was (dagelijks).
6.8
5.0
6.0
5.0
Geplaatst: 4 november 2011
Carolina, 63 jaar
Apeldoorn
Reisgezelschap:
Met partner (ouder dan 50 jaar)
oktober 2011
Geweldig personeel.
Wij zijn nu voor de 5e keer in dit hotel geweest.
Kamers ruim en schoon badkamer moet inderdaad wel iets beter, maar wel schoon.
Enig minpunt als er een congres is in het hotel 's ochtends in de ontbijtzaal soms te druk. Ontbijt zelf erg uitgebreid en goed.
Soms wekt het de indruk dat men zeer meer richt op congressen dan op toeristen vanuit de directie.
Personeel erg vriendelijk, goed in namen onthouden.
Prijs van eten en drinken erg gestegen hoewel het eten goed is.
Meeste mensen gaan om die reden buiten het hotel eten.
Muziek in de lobby te hard en vaak hetzelfde, zo ook in Komodo restaurant.
Hoop niet dat ze de plank gaan misslaan met deze prijzen want dan raakt de verhouding zoek
daar de kamers boven geen balkon hebben.
Wij hebben er al met al altijd met plezier onze vakantie genoten vooral door het personeel.
De feitelijke Toeristiek informatie is al jarenlang een begrip in de reisbranche. Toeristiek onderzoekers reizen de hele wereld over om op locatie objectieve accommodatie- en bestemmingsinformatie te verzamelen. Iedere bezochte accommodatie en bestemming wordt uitvoerig onderzocht op verschillende onderdelen, die voor een vakantieganger van belang zijn.
De beste garantie voor objectief reisadvies.
De informatie op deze pagina is een samenvatting van de uitgebreide Toeristiek informatie. Toeristiek is onderdeel van TSi Solutions.
Kaart hotel Sanur Paradise Plaza
Javascript is required to view this map.
Bestemmingen in omgeving hotel Sanur Paradise Plaza
Lees meer over Sanur
Wil je meer weten over Sanur? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Sanur.
Wil je meer weten over Bali? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Bali.
Wil je meer weten over Indonesië? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Indonesië.