kwalijke kwaliteit van de kamers.
Tot 6 keer toe een verstopt toilet.
Midden in de nacht naar de lobby lopen om het toilet te moeten bezoeken is niet wat wij vinden van een prettige vakantie.
Ons toilet liep steeds over.
7.3
6.0
6.0
Geplaatst: 1 februari 2012
Claudia, 46 jaar
Den Haag
Reisgezelschap:
Met partner (25 - 50 jaar)
januari 2012
Heerlijk hotel, prachtig gelegen, schoon en een heerlijk zwembad!
Wij hebben hier echt genoten van de mooie accomodatie
en het zeer vriendelijke personeel.
Schone frisse kamers en een heerlijk ruim zwembad.
De ligging is ook geweldig. Vlak aan zee en een mooi uitzicht!
8.8
Geplaatst: 9 januari 2012
Mark van Velzen, 40 jaar
Voorhout
Reisgezelschap:
Met partner (25 - 50 jaar)
december 2011
goed hotel met goede faciliteiten en goede kamers
vraag bij het inchecken wel naar een gerenoveerde kamer want er zijn kamers die niet helemaal de eisen van deze tijd meer voldoen
Geplaatst: 7 december 2011
Ard, 53 jaar
Leiden
Reisgezelschap:
Met partner (ouder dan 50 jaar)
november 2011
goed hotel met zeer vriendelijk en bekwaam personeel.
een mooi hotel met een hele mooie tuin, rustige omgeving.
personeel is niets te veel, en zeer vriendelijk.
wij hebben een super vakantie gehad.
8.2
Geplaatst: 25 november 2011
Cornelis, 73 jaar
Bilthoven
Reisgezelschap:
Met partner (ouder dan 50 jaar)
oktober 2011
prachtig aangelegde zwembaden en aan zee
T.o.v. vorig jaar zijn de prijzen behoorlijk gestegen. De prijzen buiten het hotel zijn veel redelijker.
De feitelijke Toeristiek informatie is al jarenlang een begrip in de reisbranche. Toeristiek onderzoekers reizen de hele wereld over om op locatie objectieve accommodatie- en bestemmingsinformatie te verzamelen. Iedere bezochte accommodatie en bestemming wordt uitvoerig onderzocht op verschillende onderdelen, die voor een vakantieganger van belang zijn.
De beste garantie voor objectief reisadvies.
De informatie op deze pagina is een samenvatting van de uitgebreide Toeristiek informatie. Toeristiek is onderdeel van TSi Solutions.
Kaart hotel Sanur Beach
Javascript is required to view this map.
Bestemmingen in omgeving hotel Sanur Beach
Lees meer over Sanur
Wil je meer weten over Sanur? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Sanur.
Wil je meer weten over Bali? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Bali.
Wil je meer weten over Indonesië? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Indonesië.