Vakantiegangers beoordelingen hotel Reykjavic Centrum
Femke, 25 jaar
Amsterdam
Met partner
augustus 2010
dit is absoluut een aanrader
8.5
Geplaatst: 12 september 2010
Peter, 65 jaar
Amsterdam
Reisgezelschap:
Met partner (ouder dan 50 jaar)
Prima plek in centrum
Prima hotel, zie boven, met als minpunt dat het personeel niet erg toegankelijk en behulpzaam was ivm de veel te warme kamer.
verder: we waren op zeer veel locaties, die ga ik niet allemaal beoordelen, de meeste waren goed tot heel erg goed op de meeste punten, en de mindere (meestalk simpele farmers guest houses) waren zeker voldoende.
6.0
Geplaatst: 10 augustus 2010
Tineke
april 2009
een verfrissende ervaring in een machtig mooi land met een hotel pal in het centrum, super
De feitelijke Toeristiek informatie is al jarenlang een begrip in de reisbranche. Toeristiek onderzoekers reizen de hele wereld over om op locatie objectieve accommodatie- en bestemmingsinformatie te verzamelen. Iedere bezochte accommodatie en bestemming wordt uitvoerig onderzocht op verschillende onderdelen, die voor een vakantieganger van belang zijn.
De beste garantie voor objectief reisadvies.
De informatie op deze pagina is een samenvatting van de uitgebreide Toeristiek informatie. Toeristiek is onderdeel van TSi Solutions.
Kaart hotel Reykjavic Centrum
Javascript is required to view this map.
Bestemmingen in omgeving hotel Reykjavic Centrum
Lees meer over Reykjavik
Wil je meer weten over Reykjavik? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Reykjavik.
Wil je meer weten over IJsland? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in IJsland.