Kamers zijn netjes. Mooi zwembad bij hotel. Bar en lounge zijn gezellig.
Eten: Wij maakten een groepsreis. Ik begrijp dat het eten wordt afgestemd op de inkoopprijs en de groepsgrote. Het menu zou meer gevarieerd moeten zijn.
Een keer pasta of rijst moet binnen de mogelijkheden liggen (qua kosten).
Wij hadden voor dit hotel gekozen omdat Ierland toch wel bekend staat om zijn matige weersomstandigheden. Wij hebben gelukkig mooi weer gehad en daardoor weinig gebruik gemaakt van het zwembad, sauna etc. Maar de momenten die we er gebruik van maken waren goed. Zwembad is netjes onderhouden. Alles er om heen mag misschien iets vaker schoongemaakt worden maar het was niet onwijs vies.
Verder zijn het nette kamers niet al te grote bedden maar er word elke dag goed schoongemaakt. Het persooneel was wat knorrig maar misschien kwam dat wel door de Aswolk en de stress waardoor wij hier langer moesten blijven.
Dublin zelf is een leuke stad maar niet langer dan max 5 dagen. Het hotel is met de bus makkelijk te bereiken van zowel de luchthaven als de stad.
Regen
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Regency in Dublin, Dublin.
Vakantiepanel.nl heeft 2 vakantie beoordelingen Regency.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Regency vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Regency scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Regency vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Regency en het actuele weer Dublin. Bekijk hier ook andere Hotels Dublin of Hotels Dublin. Op de pagina van Dublin vind je vakantiebeoordelingen Dublin en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Regency achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Regency!