de 1 bij kindvriendelijkgeid, is omdat de camping strak aan de donau ligt.
dit i.v.m. veiligheid. kinderen kunnen in een handomdraai zelf zo het water in. enja, het is de taak van de ouders daar op te letten, maar op een camping werkt dat met kinderen net even anders.verder zeer tevreden over de kindvriendelijkheid.
mooie rustige camping waar voor ieders wat wils is, tent, stacaravan, bunglow of hotelkamer met ontbijt.
7.8
Geplaatst: 1 september 2010
Liesbeth, 44 jaar
Budel-Dorplein
Reisgezelschap:
Met het gezin (5 - 12 jaar, 13+ jaar), Met groep (vrienden/familie/collega's) (jonger dan 25 jaar, 25 - 50 jaar)
augustus 2010
Prima camping voor gezinnen met jonge kinderen en watersportfans.
Prima locatie, echter je bent afhankelijk van de auto om naar de dorpjes te gaan of te genieten van het prachtige wandel- en fietsgebied. Dit doordat de camping aan een zeer drukke weg ligt en geen mogelijkheden geeft om dat te voet (ook met de fiets onveilig) te doen. Dit hebben wij ontzettend gemist daar we graag een pilsje/wijntje/etentje genieten op een plaatstelijk terras of de kinderen een ijsje in het park. De campingwinkel had maar een beperkte openingstijd alsook aanbod waardoor je naar de plaatselijke supermarkten moest die op een afstand van minimaal 4 km lagen. Bovendien beschikt de koelkast niet over een vriesvak (buurvrouw wel!) De laatste week werd het animatieprogramma voor meer dan de helft geschrapt (er waren nog Brabanders en Belgen genoeg op de camping!) en dat maakte dat je er nog vaker met de auto op uit moest. Al bij al hebben we een geweldige vakantie genoten maar het zou fijn zijn dat je je auto wat vaker zou kunnen laten staan (een treintje/bus naar het dorp of een groter aanbod in de campingwinkel?).
7.8
Geplaatst: 31 augustus 2010
Ab, 53 jaar
Amersfoort
Reisgezelschap:
Met partner (25 - 50 jaar)
Goede camping
Perfecte vakantieadres, bediening restaurant kan en moet beter.
There are no Toeristiekfacts available yet for Eden.
Bestemmingen in omgeving bungalows Eden
Lees meer over Neszmély
Wil je meer weten over Neszmély? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Neszmély.
Wil je meer weten over Komárom-Esztergom? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Komárom-Esztergom.
Wil je meer weten over Hongarije? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Hongarije.