Beoordelingen

• 7.8

Aantal Vakantiegangers beoordelingen: 10

Vakantiegangers beoordelingen pension Boulevard City

Verfijnen op reisgezelschap

Reisgezelschap: Met partner (jonger dan 25 jaar)

Laura, 23 jaar

Bergen op Zoom

Reisgezelschap:

Met partner (jonger dan 25 jaar)

juni 2011

Fijn hotel!

Wij zijn 5 dagen in dit hotel verbleven, waar we een verrassend grote hotelkamer hadden met een enorm fijne badkamer (lees: douche).
We hebben tijdens ons verblijf alleen geen schone handdoeken gekregen maar die hadden we zelf ook bij. Het ontbijt is goed te doen. Weinig variatie maar wel veel vers. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Wat we wel jammer vonden is dat we de laatste dag werden geconfronteerd met een nog te betalen toeristenbelasting (€ 26,-- voor twee personen). Het openbaar vervoer ligt op 2 minuten lopen (ongeveer 5 als je direct op de juiste lijn wilt zitten) en dus is Budapest goed te verkennen vanuit dit hotel. Kortom: Dit hotel is aan te raden bij iedereen die Budapest uitgerust, schoon en met een goed gevulde maag wil verkennen!
Vakantieganger

Geplaatst: 19 juni 2011
Reisgezelschap: Met groep (vrienden/familie/collega's) (25 - 50 jaar)

Joel, 29 jaar

Zwijndrecht

Reisgezelschap:

Met groep (vrienden/familie/collega's) (25 - 50 jaar)

juni 2011

Boulevard city is top

Alleen een beetje jammer toen we weg gingen kwam er nog meer kosten er bij schoonmaak ,plus toeslag toeristen = 45 euro voor 4 pers
100% betrouwbaar. Vakantiepanel.nl weet zeker dat deze persoon een vakantieganger is. Vakantieganger

6.8

Ina, 62 jaar

Purmerend

Met een vriend(in)/familielid/collega

mei 2011

Een gezellig en keurig pension.

Prima ligging t.a.v. vervoersmogelijkheden!!
Schoon en vriendelijke mensen.
Jammer was wel, dat er geen variatie in het ontbijt was!
Het was een prima ontbijt hoor, maar wel elke dag hetzelfde! (beleg)
Goede prijs/kwaliteit verhouding

Aanbevelingswaardig

Vakantieganger

7.5

Geplaatst: 9 oktober 2010
Reisgezelschap: Met groep (vrienden/familie/collega's) (25 - 50 jaar)

Monique, 48 jaar

Westervoort

Reisgezelschap:

Met groep (vrienden/familie/collega's) (25 - 50 jaar)

oktober 2009

uitgeleefd appartement, goede ligging tov openbaar vervoer

Wij vonden het appartement uitgewoond. De keuken was niet schoongemaakt; aan bestek, servies en pannen zaten nog etensresten. Verder was het 's nachts koud (okt) en kon de cv niet aan. Verder was er een onprettige sfeer door de tralies voor de ramen, de waarschuwingsborden mbt tot beveiliging en de extra grendels voor de deur. Een lekker hoekje om even rustig te zitten was er niet. De enige plek om te zitten was de eethoek in de keuken. Een kleine tafel met vier plastic klapstoelen.

5.8

Reisgezelschap: Met partner

Jantine

Met partner

september 2009

Ruime kamer, goede bedden, goede douche en vriendelijke ontbijtservice.

De hotelkamers lijken meer op studio's. Ruim van opzet. Het pension is zeer kleinschalig; bestaat maar uit 6 of 7 kamers. 's Ochtends verzorgen Clara of Maria het ontbijt in de keuken. Eenvoudig, maar vers en goed.
Locatie is goed; je zit vlak bij een van de bruggen die de Donau over gaan. Wij hebben 3 dagen doorgebracht, een zeer groot gedeelte van Budapest gezien zonder gebruik te maken van het openbaar vervoer. Alle highlights kunnen dus lopend. Tram en metrohalte zijn vlak bij het Pension.
Prima uitvalsbasis voor een citytrip
Geschikt voor de volgende doelgroep(en):
Jonge stellen tot 25 jaar

Introductie

Boulevard City

2 sterren2 sterren
Budapest
Netjes ingerichte accommodatie, ondergebracht in een residentieel pand, gelegen ca. 1km buiten het centrum. Behalve een ontbijtruimte en dakterras ...

Ligging

Afstand naar bus- of tramhalte: 350-500 meter
Afstand naar metrostation Boráros Tér H: 350-500 meter
in het stadsdeel Pest, ca. 1km buiten het centrum

Kaart

Javascript is required to view this map.

Foto's

1 / 2
(Foto's ter plaatse genomen door Toeristiek)

Faciliteiten

• Restaurant

Accommodatie

Capaciteit
Er zijn 25 eenheden
De feitelijke Toeristiek informatie is al jarenlang een begrip in de reisbranche. Toeristiek onderzoekers reizen de hele wereld over om op locatie objectieve accommodatie- en bestemmingsinformatie te verzamelen. Iedere bezochte accommodatie en bestemming wordt uitvoerig onderzocht op verschillende onderdelen, die voor een vakantieganger van belang zijn.

De beste garantie voor objectief reisadvies.

De informatie op deze pagina is een samenvatting van de uitgebreide Toeristiek informatie. Toeristiek is onderdeel van TSi Solutions.

Bestemmingen in omgeving pension Boulevard City

Lees meer over Budapest

Wil je meer weten over Budapest? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Budapest.

Lees meer over Budapest

Lees meer over Hongarije

Wil je meer weten over Hongarije? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Hongarije.

Powered by: TsiTix