Ik heb dit jaar weer Cairn Hotel genomen omdat het vorig jaar goed bevallen is.
Helaas...…. dit keer hadden we vieze gordijnen; tapijt niet gezogen, alleen handdoeken werden dagelijks verwisseld.
Ik moet goed nadenken of ik daar een derde keer naar toe zou gaan.
Jammer!!
ontbijt slecht, en ontbijtruimte ook onhygiënisch. Etensresten van de voorgaande dag aanwezig. Ook werd er gestofzuigd tijdens het ontbijt.
Neerslag
Regen
Regen
Regenbui
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Cairn in Edinburgh, Schotland.
Vakantiepanel.nl heeft 2 vakantie beoordelingen Cairn.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Cairn vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Cairn scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Cairn vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Cairn en het actuele weer Edinburgh. Bekijk hier ook andere Hotels Edinburgh of Hotels Schotland. Op de pagina van Edinburgh vind je vakantiebeoordelingen Edinburgh en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Cairn achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Cairn!
Ga in augustus. Festival van Edimburgh met volop musicals, optredens en de Tattoo natuurlijk!!