44 beoordelingen voor Hotel Holiday Inn Kings Cross in Londen

44 beoordelingen
    Nurna
    op 31.08.2014:

Mooi hotel vlakbij metro Kings Cross 5 minuten met de bus

• Zeer vriendelijk personeel en ruime kamers
    • Centrum niet op loopafstand, niet zo erg metro in de buurt. Zwembad moest betaald worden, 's avonds zwembad gesloten.
  • 9.0
      7.5
      10.0
    Cyrille
    op 28.08.2014:

goed, vriendelijk personeel, mooi

• vriendelijk personeel, fijne bedden
    • ontbijt viel een beetje tegen
    Ronald
    op 17.08.2014:

Prima hotel! Heerlijke bedden.

• Continental ontbijt was wat mager qua keuze in beleg
  • 9.0
      8.5
    Femmie
    op 11.08.2014:

prima verblijf, ook voor kinderen.

• zwembad, sauna, jaccuzie plus sportzaal
    • restaurant was in tweeën gedeeld.
      8.5
    Ivonne
    op 08.08.2014:

Goed hotel zeker voor herhaling vatbaar

• Wij hadden airco op de kamer dat was echt een verademing omdat wij in juli waren en het +- 28 graden was, elke keer dat je op je kamer kwam kon je echt goed bij komen in een heerlijke koele kamer, ook het slapen was hierdoor heerlijk.
    • We zaten in een niet rokers kamer op de vierde verdieping met uitzicht. Het was er ook schoon en netjes, schone lakens kamer en badkamer. Dit Hotel ligt dichtbij Kingscross station, bus lijn 63 vertrekt voor de deur in de richting van het station, waar je zo in de metro zit en alle kanten op kan!
    • Als je aan de overkant van de straat met bus 63 gaat gaat hij richting the waterloo bridge en ben je zo dicht bij the londen eye! En dus dichtbij het centrum.Het ontbijt was erg uitgebreid met keuze uit broodjes cerials sapjes, fruit, koffie thee, melk enz geen ei. Goed genoeg om de dag mee te beginnen
    • Het Ontbijt is dan wel erg uitgebreid wij hadden gewoon het continentale ontbijt, maar het ziet er allemaal erg lekker uit, maar om eerlijk te zijn is het brood, en de croissants, erg droog, het lijkt wel of het afbak broodjes zijn die ze zijn vergeten om af te bakken. Maar zoals ik al vaker heb meegemaakt in Londen zijn ze daar volgens mij gewoon niet zo goed in, de ham was bv ook veel te dik gesneden, wij Hollanders zijn daar gewoon veel beter in daar kunnen de engelsen nog veel van leren! Ook moest je voor wifi betalen 4.95 pond per uur, dit is natuurlijk veel te duur! Ik heb dat ook niet gedaan, in de stad heb je genoeg free wifi, bv op travelgar square had ik zeer goede verbinding...
  • 6.0
    Koen
    op 08.09.2013:

Ver van de metro, slecht ontbijt

• Nette kamer, vriendelijk personeel
    • Ontbijt met onafgebakken afbakbroodjes, ham, kaas, yoghurt en muesli - en dat was het voor een 4**** hotel. Of 7 euro pp bij betalen voor English breakfast, maar dat zag er net zo slecht uit. Schaamteloos vragen ze 230 euro in het hoogseizoen. Bovendien 2km lopen naar het metrostation.
    Lenny
    op 07.08.2013:

Groot hotel in leuke wijk.

Ligt +/- 15 minuten van de metro af. Leuke hippe wijk met lekkere eetgelgenheden. Als je ontbijten wilt in het hotel doe dan het Engelse ontbijt. Het continentale stelt niet veel voor. Ruime nette kamers met koelkastje. Geen kluisje aanwezig. Mooi zwembad en uitgebreide fitness ruimte. Vriendelijk personeel en zeer gemengd publiek

• 5.0
    • Animatie
      2.0
    Linda Seijkens
    op 25.08.2013:

Zakelijk hotel ver van centrum en metro

Het hotel ligt 15/20 min lopen vanaf King Cross Railway station. Het dicht bij zijnste metro station is alleen ma-vrij open.
    De ontvangstruimte van het hotel ziet erg goed uit en we werden vriendelijk ontvangen door het personeel. Ook konden we onze bagage beveiligd daar achterlaten toen onze kamer nog niet klaar was.

De hallen van het hotel (boven), kunnen wel wat meer ventilatie gebruiken, ruikt er behoorlijk. Gelukkig ruik je het niet op de kamers.

De bedden zijn erg zacht. Je hebt wel de keuze uit keuze (soft of Firm). Verder zag de badkamer er goed uit, maar kunnen ze wel een keer met antikal de kranen e.d. schoonmaken.

De kamer is wel geluid vrij, je hoort het verkeer niet :)

« 1 2 3 4 5 6

• Actief obv 2 beoordelingen
  • Fietsen obv 2 beoordelingen
  • Attractieparken/ Waterparken obv 1 beoordeling
  • Avontuur obv 1 beoordeling

Het weer de komende week in Londen

Uitgebreide weersinformatie
Thursday 15-6 Bewolkt
25 12
Bron: Weerplaza logo

Reisaanbieders voor Holiday Inn Kings Cross

Op deze pagina vind je informatie over Hotel Holiday Inn Kings Cross in Londen, Londen.

Vakantiepanel.nl heeft 44 vakantie beoordelingen Holiday Inn Kings Cross.

Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Holiday Inn Kings Cross vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Holiday Inn Kings Cross scoort:

• Gezinnen: 7.7
  • Met partner: 6.8
  • Groep: 7.4

Behalve de vakantiebeoordelingen Holiday Inn Kings Cross vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Holiday Inn Kings Cross en het actuele weer Londen. Bekijk hier ook andere Hotels Londen of Hotels Londen. Op de pagina van Londen vind je vakantiebeoordelingen Londen en andere informatie over deze bestemming.

Wil jij een vakantie beoordeling Holiday Inn Kings Cross achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Holiday Inn Kings Cross!

Reisaanbieders voor Holiday Inn Kings Cross

• Lenny
    op 07.08.2013:

In de buurt zijn verschillende foodie markten en lekkere restaurantjes. Absolute aanrader om daar heen te gaan in de middag dan zijn er allerlei kraampjes met de heerlijkse gerechte nvoor weinig geld.Ook staat de wijk bekend om zijn urban foxes. Vossen! we hebben ze gezien. Heel bijzonder.

• Louis
    op 12.05.2013:

Meer ventilatie op de verdiepingen!!

• Roy
    op 22.02.2013:

Het hotel ligt 10 minuten lopen van het dichtstbijzijnde metrostation. Met 5 minuten sta je in het centrum bij Picadilly.

• eline
    op 21.02.2013:

Wij met 2 volwassenen en 2 kinderen van 10 en 8 die kunnen makkelijk op één kamer 2 op het bed en de kinderen kunnen makkelijk met z'n tweeen op de slaap bank. We hadden nu 2 kamers voor twee personen en ook de slaapbank was opgemaakt, dus het zag eruit voor 4. maar we hebben genoten.

• Ab van Breugel
    op 02.02.2013:

- Hef de belachelijke scheiding in het breakfest systeem op. - De kamers zijn maar net toereikend voor een voldoende. - Zorg voor enkele legplanken in de kast. - De verwarming van diningroom (open ruimte met lobby) was erg koud en ondermaats.

« 1 2 3
Recent bewaarde items