We hebben ons prima vermaakt in dit nostalgische hotel.. Jammer dat je voor een engelsontbijt wel geduld moest hebben omdat dit apart moet bestellen met de soms erg lange wachttijd.
Lees meerLeuk, gezellig, mooi en goed gelegen hotel, pubs, restaurantjes ennwinkels letterlijk om de hoek, net als de metro
Lees meerDe kamers zijn niet super groot, maar wel erg netjes. Prima bedden en geen geluidsoverlast. Ontbijt met verschillende keuzemogelijkheden. Qua ligging ligt het vlakbij 2 metrostations van waaruit je overal kunt komen.
Lees meerBij onze, te vroege, aankomst werden wij vriendelijk te woord gestaan en mochten wij onze kamer al in. Kleine maar zeer schone kamer. Het hele hotel was zeer aangenaam slechts een minpuntje, veel en veel te warm overal
Lees meerGoede ligging t.o.v. Paddington Station, Underground- en bus-stations. Goed ontbijt, vriendelijk en behulpzaam personeel.
In de buurt voldoende horeca-gelegenheden.
Onweer
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Best Western Phoenix in Londen, Londen.
Vakantiepanel.nl heeft 61 vakantie beoordelingen Best Western Phoenix.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Best Western Phoenix vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Best Western Phoenix scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Best Western Phoenix vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Best Western Phoenix en het actuele weer Londen. Bekijk hier ook andere Hotels Londen of Hotels Londen. Op de pagina van Londen vind je vakantiebeoordelingen Londen en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Best Western Phoenix achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Best Western Phoenix!
Douchegordijn weghalen en vervangen door een wandje. Airco zou geen overbodige luxe zijn geweest.
Natuurlijk alle grote bezienswaardigheden: Big Ben, London Eye (in de avond super mooi!), wisseling van de wacht bij Buckingham Palace, Covent Garden, Oxford street. Heerlijk gegeten bij Angus en lekkere koekjes op bij Ben's Cookies!
Het hotel was ontzettend moeilijk te vinden. Het zou handig zijn als het reisbureau aan personen die met de boot naar Harwich reizen en van daar de trein nemen naar Londen Liverpool Station, meedelen dat zij het best naar het hotel kunnen reizen met de Central Line metro naar metrostation Queensway en vervolgens via Queensway street naar het hotel lopen.
Ik als grote Harry Potter-fan had in Londen de studio's daar bezocht. Beslist de moeite waard!