Beoordelingen

hotel Myrsina (categorie C)

Myrsina 3.8 10 1
Vakantiepanel.nl cijfer
3.8
  • Gemiddelde cijfer van alle vakantiegangers3.8
  • 5.0

Aantal Vakantiegangers beoordelingen: 1

Vakantiegangers beoordelingen hotel Myrsina (categorie C)

Verfijnen op reisgezelschap

Reisgezelschap onbekend

Van deze accommodatie beschikken wij op dit moment alleen over een cijfer beoordeling. Uiteraard proberen wij ook voor deze accommodatie zoveel mogelijk vakantiegangers en Experts beoordelingen te verzamelen. Vul nu als eerste een beoordeling in.

Vakantieganger

3.8

5.0

Geplaatst: 17 november 2009

Feiten en informatie hotel Myrsina

Introductie

Myrsina

Myrties
Tegen een heuvel gebouwd, wit hotel met netjes ingerichte kamers. Aan de voet van de heuvel zijn de buitenbar en het zwembad en verder zijn er een ...

Ligging

Afstand tot strand: 175 meter
Afstand tot centrum: 100 meter
Tegen een heuvel, aan de landzijde van de smalle, ter plaatse vrij drukke, hellende kustweg, in een groene, heuvelachtige omgev

Kaart

Javascript is required to view this map.

Foto's

1 / 1
(Foto's ter plaatse genomen door Toeristiek)

Faciliteiten

Er zijn 40 eenheden
Kamertypen
2-persoonskamer
3-persoonskamer
De feitelijke Toeristiek informatie is al jarenlang een begrip in de reisbranche. Toeristiek onderzoekers reizen de hele wereld over om op locatie objectieve accommodatie- en bestemmingsinformatie te verzamelen. Iedere bezochte accommodatie en bestemming wordt uitvoerig onderzocht op verschillende onderdelen, die voor een vakantieganger van belang zijn.

De beste garantie voor objectief reisadvies.

De informatie op deze pagina is een samenvatting van de uitgebreide Toeristiek informatie. Toeristiek is onderdeel van TSi Solutions.

Kaart hotel Myrsina (categorie C)

Javascript is required to view this map.

Bestemmingen in omgeving hotel Myrsina (categorie C)

Lees meer over Myrties

Wil je meer weten over Myrties? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Myrties.

Lees meer over Kalymnos

Wil je meer weten over Kalymnos? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Kalymnos.

Lees meer over Griekenland

Wil je meer weten over Griekenland? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Griekenland.

Powered by: TsiTix