58 beoordelingen voor Hotel Roma Sacre Coeur in Parijs

58 beoordelingen
    ingeborg
    op 14.07.2010:

simpel maar prettig hotel

Het grote voordeel van dit hotel is dat het naast een metrostation ligt. Het hotel ligt in een prachtige straat , met voldoende restaurantjes.

• 8.0
    Lijda
    op 07.06.2010:

prima hotel voor verblijf van enkele dagen

De kamers die wij hadden waren netjes en schoon. Het personeel was vriendelijk en het ontbijt was goed. De ontbijtzaal was wat krap, soms moesten we even wachten tot er een plekje vrij kwam, maar dit duurde niet lang.

A.J. Pieterse
    op 11.06.2010:

was vfroeger beter...

Wij zijn vaak in Roma geweest. Boekte toen altijd zelf rechtstreeks. Kan me niet aan de indruk onttrekken dat bij deze 'aanbieding' van de touroperator die ik via een reisbureau boekte, niet de beste kamer beschikbaar is gesteld. In de kamer stond een derde bed opgevouwen slordig opgeslagen onder een doek. In het bad ontbrak een stop zodat geen bad kon worden genomen. Er lag ook niets in het bad waardoor je bij het douchen gemakkelijk uitgleed (wat dan ook gebeurd is, gelukkig zonder schadelijke gevolgen, alleen een blauwe plek). Er lag geen mat voor het bad. Ook de wastafel was niet helemaal goed. De bedden waren wel goed. Alleen onze kamer lag laag aan de rumoerige kant, waardoor heel duidelijk hoorbaar was dat Parijs ook snachts leeft. Verder was Parijs weer goed en ook het weer was goed.

M.L.
    op 08.04.2010:

Klein en fijn

Voor de speciale aanbiedingsprijs een prima verblijf op een goede locatie (metro naast de deur). Wel fijn dat we hadden gelezen dat het klein en gehorig was zodat we daar op voorbereid waren. Lijkt me niet zo prettig als er veel jongeren verblijven die laat 'thuiskomen' want die hoor je dan echt wel! Lift maakt ook veel lawaai.

• Kindvriendelijkheid
    Marleen
    op 06.04.2010:

leuke ligging, ontbijt erg basic.

Service aan de balie matig.
    Fijn dat je nog redelijk "laat"een ontbijt kon krijgen van een heel aardige dame!

Fr.
    op 01.04.2010:

leuk hotel voor tussendoor.

Jammer dat we geen kamers naast elkaar kregen. Kamer naast lift was niet optimaal voor nachtrust. Het mooie uitzicht maakte het enigszins goed. Bedden waren goed. Lekker ontbijt in een te kleine ruimte. Prijs/kwaliteit was voor ons prima. Het was een leuke aanbieding.

• 4.0
      3.0
    Evert
    op 17.02.2010:

een hotel waar het behelpen is

Een hotel met een uitstekende ligging, maar gehorig, rommelig, kleine kamers en een veel te kleine eetgelegenhied.
    Voor bagpakkers en niet voor mi en mijn vrouw

• 5.0

• Sightseeing obv 9 beoordelingen
  • Wandelen obv 7 beoordelingen
  • Culinair obv 5 beoordelingen
  • Uitgaan obv 3 beoordelingen

Het weer de komende week in Parijs

Uitgebreide weersinformatie
12 8
Sunday 2-4 Regen
11 7
Bron: Weerplaza logo

Op deze pagina vind je informatie over Hotel Roma Sacre Coeur in Parijs, Parijs.

Vakantiepanel.nl heeft 58 vakantie beoordelingen Roma Sacre Coeur.

Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Roma Sacre Coeur vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Roma Sacre Coeur scoort:

• Gezinnen: 7.2
  • Met partner: 6.8
  • Groep: 5.0

Behalve de vakantiebeoordelingen Roma Sacre Coeur vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Roma Sacre Coeur en het actuele weer Parijs. Bekijk hier ook andere Hotels Parijs of Hotels Parijs. Op de pagina van Parijs vind je vakantiebeoordelingen Parijs en andere informatie over deze bestemming.

Wil jij een vakantie beoordeling Roma Sacre Coeur achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Roma Sacre Coeur!

• ingrid
    op 07.08.2013:

In de beschrijving die we kregen stond bij dat er airco was ( wij hebben het niet kunnen ontdekken) door het terras en het hele mooie weer bleef het lang rumoerig buiten zodat je geen raam open kon doen.Erg warm op de kamers. Tip airco !

• Resina
    op 29.07.2013:

No noncencehotel, alles voldoende aanwezig, airco is aan te bevelen in de zomer. Was aanwezig op onze kamer, werkte niet altijd. Lift aanwezig. Leuk restaurantje met terras onder het hotel.

• Heleen
    op 27.07.2013:

Restaurant Milord aan de Rue Lepic, het toeristische 'treintje' door Montmartre, de batobus over de Seine.

• Olivier
    op 03.06.2013:

Kies een ander hotel dat niet boven een disco gesitueerd is.

• Henry
    op 10.01.2013:

Gaf een metrokaartje voor een paar dagen aan+ plattegrond hier kan het reis bureau ook veel in betekenen

« 1 2
Recent bewaarde items