Klein hotel op 15 minuten loopafstand van de bastille. Veel metro's die je in de buurt kan nemen naar andere plekken in Parijs. Wij hebben vanaf het hotel gelopen naar het Louvre en dat was goed te doen (40 min). Het personeel in het hotel is aardig en vriendelijk. Er word dagelijks goed schoon gemaakt. Als ontbijt kreeg je thee/koffie, jus, een croissant en een stokbroodje met jam, boter en kaas. In de buurt van het hotel zit een supermarktje en veel bakkertjes. Het enige wat iets minder was is dat de bedden aan de kleine kant zijn, ik ben zelf 1,70.. Daarentegen lagen de bedden wel heel lekker.
Wij vonden het een fijn hotel en zeker voor de prijs!
Het hotel ligt dichtbij de Boulevard Voltaire en het metrostation Voltaire. Er zijn verschillende gelegenheden in de omgeving waar je kunt eten.
Het is een eenvoudig hotel met het ontbijt erbij inbegrepen, maar het ontbijt is voldoende voor de gemiddelde Nederlander.
Hotel is eenvoudig. De lift is klein (max 2 pers). De kamer ziet er goed uit, maar in de douche merk je dat het hotel niet nieuw is. Sanitair werkt wel goed.
Lees meerHotel Belfort ligt in een rustige straat en alles is erg goed bereikbaar met de metro, echt frans ontbijt, heerlijke croissantjes, vriendelijk personeel die altijd bereid zijn om te helpen, kleine maar fijne kamers goed schoon gehouden, elke dag dag schone handdoeken, wij hebben een super tijd gehad, echt een aanrader
Lees meerGoede verzorging ontbijt!, vriendelijk personeel, vlakbij boulevards en metro gelegen, rustige zijstraat van Rue Voltaire.
Neerslag
Regen
Regenbui
Regen
Op deze pagina vind je informatie over Hotel De Belfort in Parijs, Parijs.
Vakantiepanel.nl heeft 27 vakantie beoordelingen De Belfort.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel De Belfort vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel De Belfort scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen De Belfort vind je op deze pagina ook eventuele foto’s De Belfort en het actuele weer Parijs. Bekijk hier ook andere Hotels Parijs of Hotels Parijs. Op de pagina van Parijs vind je vakantiebeoordelingen Parijs en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling De Belfort achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling De Belfort!
Mocht je houden van een stukje wandelen raad ik je aan om geen metro pas te kopen van 3 dagen en 3 zones. Wij hebben heel veel gelopen en daardoor ook super veel leuke dingen gezien. Als je niet zo van het lopen bent is dan is zo'n kaart wel ideaal! Als je naar het Louvre wil of de Eiffeltoren op wilt raad ik aan om kaartjes vooraf te kopen. Dan vermijd je de 3 uur durende wachtrij! Het is super leuk en mooi vanaf de arc de triomph over Parijs te kijken! En als laatst.. Als je student bent en onder de 25 neem dan je studentkaart mee, je hebt als student veel bezienswaardigheden waar je gratis in kunt! ;)