2 beoordelingen voor Hotel Blackston in Parijs

• Kindvriendelijkheid
      3.0
    Rob
    op 06.10.2010:

slecht onderhoud, typisch een hotel waar je alleen maar slaapt.

badkamertje pover; douchewater liep niet weg, schimmel in de hoeken van de douchedeuren en randen

Meld misbruik
  • 6.0
    • Eten & drinken
      10.0
    Stefanie
    op 29.04.2009:

Hotel kan er mee door. Ligging fantastisch, uitgaansgelegenheden en restaurantjes op loopafstand.

Hotel is prima, als je er alleen gaat overnachten. Minibar is aanwezig, maar niet in gebruik. Ontbijt is goed, alleen de ontbijtdames zijn erg chagrijnig (ik denk last van een ochtendhumeur), overig personeel behulpzaam en vriendelijk. Halletjes, lift en kamers zijn allemaal klein van omvang, voor ons prima, maar voor mindervalide personen niet geschikt. Wij verbleven met 4 dames in de suite beganegronds. Vochtige muren, daardoor wat muffige lucht. Kamers redelijk schoon (op het oog, als je er op ging letten, was het echt wat minder). Er is een mini-binnentuintje (voor iedereen toegankelijk) ideaal voor als je tussendoor een sigaretje wilt roken.

Ligging van het Hotel Super. Om de hoek kun je op de metro stappen, vele terrasjes en restaurantjes in de nabijheid. En het uitgaansgebied met de bars en discotheken ligt op 5 minuten loopafstand. Ook parkeergarage was vlakbij (8 minuten lopen) en wij moesten voor 3 dagen, 2 nachten € 50,- parkeergeld betalen. Vonden wij wel meevallen. Advies parkeer je auto in een garage, want de fransen kijken echt nergens naar, parkeren van bumper op bumper, en kijken niet op een krasje of deukje meer of minder.

Meld misbruik

Blackston is geschikt voor *

* Gebaseerd op meningen
  • Culinair obv 1 beoordeling
  • Cultuur obv 1 beoordeling
  • Uitgaan obv 1 beoordeling
  • Winkelen obv 1 beoordeling

Het weer de komende week in Parijs

Uitgebreide weersinformatie
7 5
Tuesday 28-3 Bewolkt
9 4
Bron: Weerplaza logo

Op deze pagina vind je informatie over Hotel Blackston in Parijs, Parijs.

Vakantiepanel.nl heeft 2 vakantie beoordelingen Blackston.

Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Blackston vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Blackston scoort:

• Gezinnen: 0.0
  • Met partner: 6.0
  • Groep: 0.0

Behalve de vakantiebeoordelingen Blackston vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Blackston en het actuele weer Parijs. Bekijk hier ook andere Hotels Parijs of Hotels Parijs. Op de pagina van Parijs vind je vakantiebeoordelingen Parijs en andere informatie over deze bestemming.

Wil jij een vakantie beoordeling Blackston achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Blackston!

Recent bewaarde items