toen we daar aan kwamen stonden we helemaal niet inegschreven bij het hotel.je kan daar helemaal geen eten en drinken halen. de ligging was wel goed, want we konden zo overal na toe.ik zal deze accomodatie niet aanbieden.
Lees meerdit is echt een hotel waar je 's avonds moet douchen en je ogen dichtdoen, 'smorgens ontbijten en dan wegwezen en de hele dag weg blijven. tv was stuk. en uitzicht: de slaapkamer van de overburen(voor 4 dagen). eigenaren en personeel wel zeer vriendelijk en niet te beroerd wat voor je te doen.
Lees meerIk heb veel negatieve meningen over dit hotel gelezen maar in werkelijkheid was het niet zo dramatisch slecht.
Altona is zeker geen luxe hotel maar als je in Parijs alleen een plek nodig hebt om daar te slapen, douchen en ontbijten, dan mag je zeker dit hotel kiezen.
Helder/Zonnig
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Altona in Parijs, Parijs.
Vakantiepanel.nl heeft 4 vakantie beoordelingen Altona.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Altona vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Altona scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Altona vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Altona en het actuele weer Parijs. Bekijk hier ook andere Hotels Parijs of Hotels Parijs. Op de pagina van Parijs vind je vakantiebeoordelingen Parijs en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Altona achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Altona!