Zeer comfortabel hotel met alle voorzieningen die voor de hele familie nodig zijn en veel beter dan de normale goedkopere Disney Hotels.
8.5
Geplaatst: 13 januari 2012
L, 40 jaar
Oss
Echt familie hotel (veel kinderen) zeer dichtbij Disneyland
Het meubilair op de kamers viel uitelkaar en de matrassen zijn zeer hard aan vervanging toe. Toiletten (algemeen gebruik) zijn echt heel erg smerig.
Het ontbijt was goed, zeker voor Franse begrippen, jammer dat je blokjes kaas op brood moet doen in plaats van plakken?
Buffet 's avonds was ook goed en zeker voor dat geld (12 euro kinderen en 22 euro volwassenen inclusief onbeperkt drinken).
De ligging is geweldig ca. 40 km van hartje Parijs en 2 a 3 minuten van Disney.
Het water van het zwembad was niet aangenaam warm, maar de kinderen hebben heerlijk gezwommen.
6.1
4.0
Geplaatst: 11 januari 2012
José, 39 jaar
Kronenberg
massaal familiehotel
in deze winterperiode een vol hotel met weinig verschillend aanbod in eten vor zo'n groot hotel. Een te massale aangelegenheid.
6.9
Geplaatst: 10 januari 2012
Sygrid, 37 jaar
Wenum wiesel
januari 2012
Feest voor zowel de ouders als de kinderen.
een hele mooie aanvulling op het park
snelle bediening, leuk voor kinderen, mooi zwembad
8.4
Geplaatst: 9 januari 2012
Anamarie, 41 jaar
Rotterdam
Reisgezelschap:
Met het gezin (5 - 12 jaar), Met groep (vrienden/familie/collega's) (25 - 50 jaar)
zeer kindvriendelijk
1e keer explorers maar we gaan zeer zeker terug. Bijzonder vriendelijk personeel en de kinderen hebben de tijd van hun leven gehad.
3 dagen geboekt maar ook met 1 dag flinke regen hebben we ons prima in het hotel vermaakt.
Het eten was goed en zeer ruime keuze voor ieder wat wils. Het personeel was zeer geduldig en legde desgevraagd alles uit wat we wilde weten. kortom het was top
De feitelijke Toeristiek informatie is al jarenlang een begrip in de reisbranche. Toeristiek onderzoekers reizen de hele wereld over om op locatie objectieve accommodatie- en bestemmingsinformatie te verzamelen. Iedere bezochte accommodatie en bestemming wordt uitvoerig onderzocht op verschillende onderdelen, die voor een vakantieganger van belang zijn.
De beste garantie voor objectief reisadvies.
De informatie op deze pagina is een samenvatting van de uitgebreide Toeristiek informatie. Toeristiek is onderdeel van TSi Solutions.
Kaart hotel Thomas Cook's Explorers
Javascript is required to view this map.
Bestemmingen in omgeving hotel Thomas Cook's Explorers
Lees meer over Parijs - Disney
Wil je meer weten over Parijs - Disney? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Parijs - Disney.
Wil je meer weten over Ile de France? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Ile de France.
Wil je meer weten over Frankrijk? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Frankrijk.