Goed uitziende kamers, netjes en zeer schone vooral de badkamer. Perfect voor gasten/bezoekers met een klein budget!
Zeer tevreden over dit hotel, vaak aanbevolen aan familie en vrienden!
9.3
Geplaatst: 10 januari 2012
Dennis, 19 jaar
Terneuzen
Reisgezelschap:
Met partner (jonger dan 25 jaar)
januari 2012
Prachtig om te verblijven bij een bezoek aan Disneyland
Het is een mooi hotel. Maar ik denk niet dat ik mezelf er een hele dag zou kunnen vermaken. Het is gewoon echt een hotel waar je kan overnachten als je overdag een bezoek wil brengen aan Disneyland Parijs. Dan is het perfect!
Geplaatst: 7 januari 2012
Gepke, 36 jaar
Appelscha
Reisgezelschap:
Met het gezin (0 - 4 jaar)
december 2011
Voldoet!
In onze badkamer lagen de vloertegels helemaal los, gevaarlijk. De kamer was ook wel erg klein voor 4 personen.
5.0
4.0
5.0
Geplaatst: 31 december 2011
Debby, 50 jaar
Wychen
Met het gezin (13+ jaar)
december 2011
Prima Hotel voor verblijf tijdens bezoek Disnepark!
Hotel is uitstekend voor een verblijf tijdens bezoek aan Disneypark! Ontbijt was een klein beetje simpel, maar personeel was uiterst vriendelijk.
Voor herhaling vatbaar!
7.4
Geplaatst: 29 december 2011
Mark, 33 jaar
Oosterhout
Reisgezelschap:
Met het gezin (0 - 4 jaar)
september 2011
Prima, does the job.
Voor een bezoek aan Disneyland prima. Veel tijd doorbrengen op de kamer hoeft niet en kan ook niet.
Bedden zijn gemiddeld, ruimte is zeer klein en kamers zijn over het algemeen niet heel comfortabel. Het is dan ook niet duur.
De feitelijke Toeristiek informatie is al jarenlang een begrip in de reisbranche. Toeristiek onderzoekers reizen de hele wereld over om op locatie objectieve accommodatie- en bestemmingsinformatie te verzamelen. Iedere bezochte accommodatie en bestemming wordt uitvoerig onderzocht op verschillende onderdelen, die voor een vakantieganger van belang zijn.
De beste garantie voor objectief reisadvies.
De informatie op deze pagina is een samenvatting van de uitgebreide Toeristiek informatie. Toeristiek is onderdeel van TSi Solutions.
Kaart hotel Kyriad Disneyland
Javascript is required to view this map.
Bestemmingen in omgeving hotel Kyriad Disneyland
Lees meer over Parijs - Disney
Wil je meer weten over Parijs - Disney? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Parijs - Disney.
Wil je meer weten over Ile de France? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Ile de France.
Wil je meer weten over Frankrijk? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Frankrijk.