Nette en vrij ruime familiekamer, goed met de bus maar ook makkelijk te lopen naar het park (Village is heel dichtbij). Ook bij ontbijt erg goed geregeld, wel eerst in de rij maar je wordt keurig naar een tafel gebracht.
7.2
Geplaatst: 8 februari 2012
Remco, 39 jaar
Noordwijkerhout
Reisgezelschap:
Met het gezin (0 - 4 jaar)
februari 2012
smalle bedden, maar de rest is top
wij vonden de bedden te smal twee volwassen en twee kinderen 3 en 4 jaar. hierdoor hebben we gehusseld elke volwassen met een kind.
de wifi was niet gratis, wat erg jammer is tegenwoordig.
op het park Eurodisney waren attracties dicht wat we niet wisten, ik zou daar eerder over geïnformeerd willen wezen of extra korting
7.8
Geplaatst: 5 februari 2012
Ch, 39 jaar
Vlierden
Reisgezelschap:
Met het gezin (0 - 4 jaar, 5 - 12 jaar)
januari 2012
prima familiehotel op loopafstand van disneyland, gemoedelijk en gezellig
wij hadden twee kamers met tussendeur:ideaal voor groot gezin. gezellig en warm hotel enige nadeel was het buffet, dit was nl lauw-koud eten. wel voldoende keus maar erg massa gericht.
8.1
Geplaatst: 4 februari 2012
Lexxie, 23 jaar
Purmerend
Met een vriend(in)/familielid/collega
januari 2012
geweldig hotel voor mensen met of zonder kinderen
Het is een gezellig hotel. Het hotel ligt dicht bij de parken het is een kleine 10 minuten lopen. Daarbij loop je het grootste deel door het Disney Village dus je hebt het niet eens door dat je 10 min loopt.
Je hebt als personen zonder kinderen niet eens door dat er veel kinderen zijn.
Het ontbijt is lekker met verse broodjes, croissantjes en chocoladebroodjes om de zoveel minuten komt het personeel verse bijvullen.
De kamer zijn ruim, gezellig en schoon. De bedden liggen lekker.
Geplaatst: 3 februari 2012
Marina, 42 jaar
Berkenwoude
Reisgezelschap:
Met het gezin (5 - 12 jaar)
januari 2012
Prachtige ruimte met open haard om 's avonds een drankje te nuttigen. Restaurant was matig en duur.
Dit hotel ligt vlakbij het park. Een bus rijdt af en aan. Ideale situatie.
Het ontbijtbuffet is lekker en compleet. Goed geregeld dat een tijd moet worden besproken voor het ontbijt, om de drukte te reguleren.
De kamer is op het eerste gezicht mooi, maar er zijn verschillende dingen die niet werken, zoals kluisje, minibar, telefoon, afvoer van de wastafel verstopt (is overigens snel door technische dienst verholpen), afvoer van de wastafel die lekte zodat de vloerbedekking klèddernat was!
5.0
Geplaatst: 2 februari 2012
Peter, 50 jaar
Vlaardingen
Met het gezin (13+ jaar), Met een vriend(in)/familielid/collega
Leuk themahotel gezellig.
Als de barprijzen wat lager waren zou het perfect zijn!
Die zijn echt veel en veel te hoog!
in Disneyland Parijs, aan het meer Lake Disney, in een groene omgeving, op korte afstand van de Disney parken en Disney Village, waar tevens een gratis pendelbus heen rijdt, en ca. 35km ten oosten van Parijs
De feitelijke Toeristiek informatie is al jarenlang een begrip in de reisbranche. Toeristiek onderzoekers reizen de hele wereld over om op locatie objectieve accommodatie- en bestemmingsinformatie te verzamelen. Iedere bezochte accommodatie en bestemming wordt uitvoerig onderzocht op verschillende onderdelen, die voor een vakantieganger van belang zijn.
De beste garantie voor objectief reisadvies.
De informatie op deze pagina is een samenvatting van de uitgebreide Toeristiek informatie. Toeristiek is onderdeel van TSi Solutions.
Kaart hotel Disney's Sequoia Lodge
Javascript is required to view this map.
Bestemmingen in omgeving hotel Disney's Sequoia Lodge
Lees meer over Parijs - Disney
Wil je meer weten over Parijs - Disney? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Parijs - Disney.
Wil je meer weten over Ile de France? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Ile de France.
Wil je meer weten over Frankrijk? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Frankrijk.