leuk hotel met een goede receptie. bedden waren wel hard. in de winter is de kou wel even wennen als je naar hetb restaurant moet
6.4
5.0
Geplaatst: 1 februari 2012
Debbie Sieck, 27 jaar
Den Haag
Reisgezelschap:
Met groep (vrienden/familie/collega's) (jonger dan 25 jaar, 25 - 50 jaar, ouder dan 50 jaar)
Leuk hotel dicht bij Disneyland
We hebben het naar ons zin gehad, makkelijk met pendelbus of te voet het park te bereiken
8.1
Geplaatst: 29 januari 2012
Marjelle, 41 jaar
Geleen
Reisgezelschap:
Met partner (25 - 50 jaar)
januari 2012
leuk hotel op goede loopafstand van village en de parken !
De laatste keer dat we dit hotel hebben gehad was 5 jaar geleden ; de bedden zijn er helaas niet beter op geworden , erg harde matrassen terwijl we toen sliepen als roosjes hebben we nu beiden geen oog dicht gedaan .
e voelde de veren zitten en dat was echt niet lekker !
Geplaatst: 28 januari 2012
Yvette, 25 jaar
Leeuwarden
Reisgezelschap:
Met het gezin (0 - 4 jaar)
Leuk hotel
Ontbijt was redelijk goed, buffet warm eten was erg slecht!
De smaak was wel goed, alleen de temperatuur erg slecht!
De stijl is:
Verzorgd
De sfeer is:
Druk
Geschikt voor de volgende doelgroep(en):
Gezinnen met kinderen
Groepen vrienden/families/collega's
Geschikt voor de volgende interesse(s):
Avontuur
Tips van Yvette:
Goed leuk hotel, bij de receptie spreken sommige nederlands. Anders engels! Erg leuk voor kinderen, leuk winkeltje, restaurant is erg massaal.
Wij hadden een pas gerenoveerde kamer. Deze was erg mooi aangekleed.
Mooie vloerbedekking en erg leuk behang van Cars. De hele kamer was in Cars sfeer. Heel erg leuk. De kamer was erg schoon en de badkamer ook heel erg netjes.
De bedden sliepen prima.
Het ontbijt was lekker maar wel heel erg druk. De kinderen moet je goed bij je houden want ze vinden je in de drukte niet makkelijk terug.
Parkeerplaats was er bij het gebouw waar onze kamer zat en deze was er voldoende. Bij de receptie spreken ze nederlands. De volgende keer gaan wij zeker weer naar Santa Fe. Erg goed hotel en zeker voor de prijs.
Ook is de pendeldienst tussen het hotel en park goed geregeld. Bijna elke keer stond er een bus dus konden gelijk instappen. 1x zat de bus vol en moesten we een ronde wachten maar binnen 5 min. was de volgende bus er al. Erg goed geregeld.
8.8
Geplaatst: 24 januari 2012
Henny, 52 jaar
Tilburg
Met een vriend(in)/familielid/collega
GEWELDIG
De prijs / kwaliteit verhouding was het meer dan waard....
Wij kregen meer dan we ervan hadden verwacht. als minder valide werd overal rekening mee gehouden, de chauffeurs van de pendelbussen waren zeer behulpzaam, zo ook het personeel in het restaurant.
Mensen die klagen over schoonmaak karren in de gang , zullen ook klagen , als ze smorgens massaal aan komen rijden , om de kamers schoon te maken......
Dit was de 2de keer dat wij in Santa Fe waren , en er volgt zeker nog een 3de keer......
Zo ook in de parken er is geen negatief woord over te vertellen.....
Ja er waren attracies stil, maar in een ander pretpark heb je dat ook in de winter..... Maar behulpzaam waren ze in het hotel en parken.....
De feitelijke Toeristiek informatie is al jarenlang een begrip in de reisbranche. Toeristiek onderzoekers reizen de hele wereld over om op locatie objectieve accommodatie- en bestemmingsinformatie te verzamelen. Iedere bezochte accommodatie en bestemming wordt uitvoerig onderzocht op verschillende onderdelen, die voor een vakantieganger van belang zijn.
De beste garantie voor objectief reisadvies.
De informatie op deze pagina is een samenvatting van de uitgebreide Toeristiek informatie. Toeristiek is onderdeel van TSi Solutions.
Kaart hotel Disney's Santa Fe
Javascript is required to view this map.
Bestemmingen in omgeving hotel Disney's Santa Fe
Lees meer over Parijs - Disney
Wil je meer weten over Parijs - Disney? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Parijs - Disney.
Wil je meer weten over Ile de France? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Ile de France.
Wil je meer weten over Frankrijk? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Frankrijk.