Vakantiebestemmingen Ardeche Frankrijk

Ardèche
De Ardèche is een toeristengebied in het zuiden van Frankrijk. Het departement nabij het hooggebergte van de Alpen, waardoor het landschap hier gedomineerd wordt door groene, begroeide heuvels en bergen. De indrukwekkend ruige natuur zorgt ervoor dat deze Franse regio geliefd is bij toeristen, waaronder vele Nederlanders. De Ardèche is vernoemd naar de gelijknamige rivier die door het gebied stroomt en leent zich uitstekend voor diverse activiteiten. Zo zijn er klimbossen voor kinderen, wandelroutes en activiteiten op het water, waaronder kajakken en kanoën.

Bestemmingen Ardèche
Naast de vele activiteiten in de natuur biedt de Ardèche ook vele mogelijkheden tot het ontdekken van cultuur en architectuur. In authentieke Franse dorpjes als Ruoms, Vallon Pont d’Arc en Vals les Bains worden vaak marktjes gehouden. Men kan hier ook heerlijk rondstruinen of genieten van de prachtige historie van de stad vanaf een sfeervol terrasje. De grootste bezienswaardigheid in de Ardèche is overigens  gelegen nabij het dorpje Vallon Pont d’Arc. Hier heeft de rivier zich eeuwenlang een weg gebaand door het gebergte, waardoor een natuurlijke brug is ontstaan: de Pont d’Arc. Deze 35 meter hoge, natuurlijke attractie is in het toeristenseizoen een van de meest bezochte en gefotografeerde bezienswaardigheden van de Ardèche.

Campings Ardèche
Hoewel er zeker ook hotels en appartementen te vinden zijn in de Ardèche, bestaat het grootste deel van het accommodatie-aanbod uit campings. Enkele bekende campings in de Ardèche zijn camping Domaine le Pommier (Villeneuve de Berg), camping Le Ranc Davaine (Ruoms) en RCN La Bastide en Ardèche (Ruoms).

Bekijk hier direct hotels Ardèche en appartementen Ardèche. Ook vind je hier actuele prijsinfo Ardèche, waaronder last minute Ardèche.
 

Op deze pagina vind je informatie over Ardeche. Ben je op zoek naar een geschikte accommodatie voor jouw vakantie Ardeche? Je vindt hier o.a. bestemmingen, accommodaties en het huidige reisaanbod van reisaanbieders. Op basis van vakantiebeoordelingen hebben we daarnaast een top 10 hotel beoordelingen Ardeche gemaakt. Deze ziet er als volgt uit:

In totaal staan er op Vakantiepanel.nl 4 hotels Ardeche, 8 appartementen Ardeche en 17 campings Ardeche. Deze accommodaties liggen verspreid over diverse vakantie bestemmingen Ardeche. Hieronder hebben we de best beoordeelde vakantie bestemmingen in Ardeche op een rijtje gezet:

Ben jij op zoek naar een all inclusive Ardeche of een last minute Ardeche? Bekijk hier direct de actuele prijsinfo Ardeche voor een vliegvakantie Ardeche.

« 1 2 3 4 5

Reisaanbieders voor Ardeche

Recent bewaarde items

Je kunt eenvoudig je favoriete accommodaties en bestemmingen bewaren. Interessante accommodatie of bestemming gevonden? Klik dan op bewaren. Vanuit je persoonlijke pagina kun je ze dan één voor één bekijken.