Vakantiegangers beoordelingen hotel Sokos Aleksanteri
Nancy, 46 jaar
Woonplaats:
Burgh Haamstede
Reisgezelschap:
Met groep (vrienden/familie/collega's) (25 - 50 jaar)
Reisperiode:
juni 2010
Goed middenklasse hotel met prima ontbijtbuffet
Hotel Sokos Aleksanteri ligt aan de rand van het centrum, in een rustige omgeving. Naar het centrum is het ongeveer 15 minuten lopen, maar de tramhalte ligt dichtbij.
7.6
Met partner
Reisperiode:
september 2009
slecht
wat ik werkelijk nog nooit heb meegemaakt is dat de kamers tot 6 uur smiddags worden schoongemaakt op zaterdag omdat het altijd zo druk is op zaterdag(neem dan meer personeel aan) na een middag sjokken door de stad kom je op je kamer die nog niet is opgeruimd. na een toezegging van de schoonmaker en een uur koffiedrinken in de lobby blijkt de kamer wegens drukte nog niet klaar.
De feitelijke Toeristiek informatie is al jarenlang een begrip in de reisbranche. Toeristiek onderzoekers reizen de hele wereld over om op locatie objectieve accommodatie- en bestemmingsinformatie te verzamelen. Iedere bezochte accommodatie en bestemming wordt uitvoerig onderzocht op verschillende onderdelen, die voor een vakantieganger van belang zijn.
De beste garantie voor objectief reisadvies.
De informatie op deze pagina is een samenvatting van de uitgebreide Toeristiek informatie. Toeristiek is onderdeel van TSi Solutions.
Kaart hotel Sokos Aleksanteri
Javascript is required to view this map.
Bestemmingen in omgeving hotel Sokos Aleksanteri
Lees meer over Helsinki
Wil je meer weten over Helsinki? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Helsinki.
Wil je meer weten over Zuid-Finland? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Zuid-Finland.
Wil je meer weten over Finland? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Finland.