Over het algemeen dure stad. En apart dat je moet betalen voor drinken als je het avondeten wel krijgt...
Lees meerSirkantahti is een mooi hotel vlakbij het kleine centrum van Levi. Het ziet er allemaal netjes uit. Personeel is erg vriendelijk. Ook de gids die bij het hotel hoort en de excursies verzorgt is super leuk. Hij verteld veel over het leven in Lapland.
Lees meerWe hebben met onze volwassen zoons een prima weekje vakantie gevierd met als uitvalsbasis het Sirkanthati hotel. Het ontbijt was uitstekend en ook de keren dat we van het buffetdiner gebruik hebben gemaakt, was er niets op aan te merken. De kamers zijn eenvoudig, maar functioneel en de sauna is een plus.
Lees meerHet hotel is wat ouder, maar de kamers zijn netjes en schoon. Handdoeken werden iedere dag verschoond en de bedden opgemaakt. De sauna op de kamer is erg prettig.
Het ontbijt was prima en het avondeten bestaat voornamelijk uit buffet wat iedre dag een ander thema heeft (bv. BBQ/grill, indisch of lapland buffet. Wij hebben hier een prima vakantie gehad.
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Sirkantahti in Levi, Lapland.
Vakantiepanel.nl heeft 4 vakantie beoordelingen Sirkantahti.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Sirkantahti vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Sirkantahti scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Sirkantahti vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Sirkantahti en het actuele weer Levi. Bekijk hier ook andere Hotels Levi of Hotels Lapland. Op de pagina van Levi vind je vakantiebeoordelingen Levi en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Sirkantahti achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Sirkantahti!
Ga met de gids van het hotel op pad. Is erg leuk en leerzaam. Wees ook niet bang om iets te proberen. Bijvoorbeeld de langlaufskies. Ook al heb je geen ervaring, het is leuk om te doen en de perfecte locatie om het te proberen.