2 beoordelingen voor Aparthotel Sanafir in Sharm El Sheikh Rode Zee

• 10
    mandy
    op 27.10.2007:

Geweldig

Het was een super vakantie, goed eten, goede service. Leuk entertainment en je kon nog gebruik maken van 2 andere hotels!

Meld misbruik
  • 1.0
      3.0
      6.0
    • Prijs/ kwaliteit
    Els
    op 14.04.2009:

dankzij de hostess die een ander hotel regelde toch een geslaagde vakantie

Drie jaar geleden waren wij in hotel Sanafir geweest. Op donderdag en zaterdag een house feest in het hotel, op loopafstand van de kamers. Dat wisten we, hartstikke leuk. Goed ontbijtbuffet, kamers eenvoudig maar schoon, niks mis mee. Nu, drie jaar later is Sanafir/ Club Pacha onherkenbaar veranderd, nog maar 5 kamers worden verhuurd, kamers slecht onderhouden, niet schoon, ongedierte op de kamer, alles wat stuk is wordt niet meer gemaakt. Club Pacha is belangrijker dan het hotel, er is nu elke avond een (thema) house feest, tot 0430 in de ochtend, en om 0600 word je alweer wakker van het schoonmaak/afbreek lawaai, als het al gelukt is om te slapen. Het wordt niet in de reisgids vermeld dat er elke avond een feest is, alleen dat het hotel niet geschikt is als je van rust houdt. Het zwembad is ook niet meer te gebruiken, daar is een dansplatform overheen gebouwd. We hadden LO geboekt, ontbijt trouwens nooit gehad. Aan de hostess ons probleem voorgelegd, hier wilden wij onze vakantie niet meer doorbrengen. Zij heeft binnen een dag een andere accomodatie voor ons geregeld, zonder bijkomende kosten, goed hotel, goede locatie, duikschool om de hoek, mooie kamers, twee zwembaden, helemaal geweldig!
    Als je van feesten houdt, elke avond, en niet te ver naar je kamer wil lopen, dan is Sanafir een goede keus, en anders vooral niet naar toe gaan.

Meld misbruik

23 17
Saturday 1-4 Helder/Zonnig
25 17
Bron: Weerplaza logo

Op deze pagina vind je informatie over Aparthotel Sanafir in Sharm El Sheikh, Rode Zee.

Vakantiepanel.nl heeft 2 vakantie beoordelingen Sanafir.

Lees wat andere vakantiegangers en experts van Aparthotel Sanafir vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Aparthotel Sanafir scoort:

• Gezinnen: 0.0
  • Met partner: 0.0
  • Groep: 0.0

Behalve de vakantiebeoordelingen Sanafir vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Sanafir en het actuele weer Sharm El Sheikh. Bekijk hier ook andere Aparthotels Sharm El Sheikh of Aparthotels Rode Zee. Op de pagina van Sharm El Sheikh vind je vakantiebeoordelingen Sharm El Sheikh en andere informatie over deze bestemming.

Wil jij een vakantie beoordeling Sanafir achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Sanafir!

Recent bewaarde items