Dit is absoluut geen 4 sterren waardig misschien niet eens 2.
Personeel bij de lobby spreekt slecht tot geen engels. Kamers zijn smerig de rode mieren lopen rond in je kamer. Badkamer zit vol met schimmel en oude kitranden. koelkast vol schimmel en roest.
bedden goed word nauwelijks verschoond. eten is niet best we zijn maar gaan uiteten elke dag, dus extra kosten gemaakt. zwembad zitten tegels los en het is smerig om er inspringen, bedden bij het zwembad vallen uit elkaar. korte samenvatting. niet doen echt zonde van je geld
Aardig wat resorts gezien, dit is de slechtste. Kamer op begane grond voelt als een bunker. Badhanddoeken standaard met vlekken. Eten: vlees super droog, alles vrij smakeloos. Gelukkig was er zout, peper en ketchup. En de Mac en KFC vlakbij.
Niks te zien met snorkelen. Alle drankjes in slappe plastic bekertjes.
Voor een klein beetje meer geld krijg je heel veel meer.
Zie beoordeling over het hotel. Keuze en kwaliteit van het eten minimaal. Personeel vriendelijk.
Lees meerVies oud vervallen hotel. Eten een groot drama.nog nooit zo vies koud eten gehad. Zelfs voor de kinderen lag er niets bij. Drinken in vieze bekers en lauw. Restaurant was ook erg smerig en Heel veel stof. Iedere dag uit gaan eten.2cdagen goed ziek geweest. Was echt een tegenvaller voor dat geld.
Lees meerHet eten was vooral elke dag hetzelfde met 1 item dat dan anders was. Helaas konden we heel goed aan het personeel merken dat het einde van het jaar was. Er kon geen lachje vanaf, zelfs niet na een flinke fooi. Hotel lach aan het enorm drukke straat, in het hotel hoorde je dat bijna niet. Kamers zeer oudbollig, wel vriendelijke schoonmakers. Strand leek ‘opgespoten’ te zijn, strandbedjes waren wel heel prettig!
Lees meerHotel is aan vernieuwing toe, vooral de bedden.
Eten is prima
Personeel is gastvrij
Kamers zijn gedateerd, bedden aan vervanging toe.
Hotelpersoneel is vriendelijk, buiten het hotel opdringerig.
Eten is prima, alleen niet zoveel variatie.
De wifi werkte de hele week niet. De airconditioning moest gerepareerd, daarna deed hij het. Meestal geen warm water.
Het eten was niet best
Helder/Zonnig
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Le Pacha Resort in Hurghada, Rode Zee.
Vakantiepanel.nl heeft 27 vakantie beoordelingen Le Pacha Resort.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Le Pacha Resort vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Le Pacha Resort scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Le Pacha Resort vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Le Pacha Resort en het actuele weer Hurghada. Bekijk hier ook andere Hotels Hurghada of Hotels Rode Zee. Op de pagina van Hurghada vind je vakantiebeoordelingen Hurghada en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Le Pacha Resort achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Le Pacha Resort!
Wij voelen ons zwaar benadeeld met het oog op de reis via Istanboel. Tocht van 11 uren. Zwaar vermoeid bij aankomst en terugkomst. Uw organisatie geeft na boeking en betaling pas op hoe het vluchtschema is. Als wij alles van te voren hadden geweten hadden wij niet geboekt. Dus zwaar teleurgesteld!