Hilton Plaza is een prachtig luxe hotel. Schone ruime kamers. Douche is goed. Bedden zijn goed. Uitzicht is prachtig over de rode zee. Vriendelijk personeel.. Het eten was matig, weinig variatie.
Lees meer1.slecht eten,elke dag hetzelfde
2.personeel, hele slechte service, alleen de Russen krijgen de beste service.
3.d reizen had honeymoon aangegeven, we kregen een kamer met 2 single beds. Vervolgens moesten we weer naar receptie om een Normaal bed te krijgen.
4.we hadden andere verwachtingen van het Hilton, totaalbeeld is zeker geen Hilton service en ook geen hilton kwaliteit. Is gewoon te gek voor woorden dat dit hotel onder Hilton hotels valt.
Hilton Plaza is een hotel waar ik al vele vele vele jaren kwam (mer dan 10 jaar). tot volle tevredenheid.
Helaas daalt dit hotel af naar een niveau van niet meer dan 3*. Het is een hotel voor Arabische mensen geworden en niet meer voor westerlingen!!!!!
Het eten is ook volledig gebaseerd op deze gasten en niet op westerse gasten!
Veel lawaai is ook reeds overal aanwezig!
Ik vind het erg triest Hilton Plaza dat je dit met je laat gebeuren. Dit had vroeger GEEN kans gehad!!!!!
Ik bezoek het Hilton Plaza a vele vele jaren (vorig jaar nog via een reisorganisatie anders altijd prive) Maar dit jaar is het wel bar slecht en is de 5 sterren die ze denken te hebben totaal niet meer waard. Vroeger was het een hotel om naar uit te zien om heen te gaan maar er moet heel wat gebeuren wil het dit niveau weer halen!
Lees meerik had eerlijk gezegd wel meer verwacht van een 'Hilton'. Het eten en de entertainment waren echt niet best. Volgende keer ga ik zeker op zoek naar een ander vijf sterren hotel in de regio.
Lees meerZeker de moeite waard om naar toe te gaan alles is even goed voor kinderen niet zo maar misschien wel in het seizoen.
Lees meerHilton Plaza is een prachtig luxe hotel. Schone ruime kamers. Douche is goed. Bedden zijn goed. Uitzicht is prachtig over de rode zee. Vriendelijk personeel. Op loopafstand van het centrum El Dahar, erg leuk. Centrum Sakkala is prima met een taxi te doen, erg leuk om daar ook te gaan kijken. Het eten was matig, weinig variatie.
Lees meerGroot en goed beveiligd resortcomplex met vele goed verzorgde faciliteiten. Prima kamers met goed sanitair (een heerlijke douche), meer dan voldoende ruimte en een balkon met zeezicht. Ongelooflijk vriendelijke medewerkers die je helemaal het hof maken. Leuke barretjes. Lekker en degelijk eten, met als enige kleine minpuntje dat het soms niet helemaal warm is.
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Hilton Plaza in Hurghada, Rode Zee.
Vakantiepanel.nl heeft 20 vakantie beoordelingen Hilton Plaza.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Hilton Plaza vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Hilton Plaza scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Hilton Plaza vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Hilton Plaza en het actuele weer Hurghada. Bekijk hier ook andere Hotels Hurghada of Hotels Rode Zee. Op de pagina van Hurghada vind je vakantiebeoordelingen Hurghada en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Hilton Plaza achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Hilton Plaza!
Andere manager er op zetten!!!! Die in de gaten heeft dat er ook andere gasten aanwezig zijn dan Arabieren! En ga mij niet vertellen mevrouw u bent in een ander land want ik kom al meer dan 26 jaar in Egypte heb er zelfs mijn eigen huis dus die opmerking gaat niet op! Maar 5* is 5* en anders moet je de prijs aanpassen en het aantal sterren aanpassen!!!