Ali Baba Palace is een mooi hotel met groot mooi zwembad en ligging aan het strand. Leuk aquapark met veel glijbanen. Onze kamer was verouderd maar er zijn ook nieuwere kamers. Eten prima, genoeg keuze. Helaas was niet alles inbegrepen in het all inclusive concept, en dan rekenen ze behoorlijke prijzen (smoothie 3 euro). Wat voor ons er het meest uitsprong is het mega vriendelijke personeel. Ze doen alles voor je en altijd vriendelijk!
Lees meerWe hebben os prima vermaakt en we werden prima vermaakt door de animattie
Zeer vriendelijk personeel, ruim opgezet resort en prima onderhouden.
Wij vinden gezellig vriendelijk personeel en strand veel veranderd in goede zin wij zijn altijd aan strand dat bevalt ons prima
Lees meerTe ver van hurghada (maar met taxi goed te bereiken)
Schoon, leuk personeel, ruime kamers, eten en drinken is oke
en na 4 keer hurghada kunnen we zeggen dat dit het beste hotel was.
Wij hebben een heerlijke vakantie gehad met 2 dochters van 10 en 5
Lees meerEr hangt een rustige en georganiseerde sfeer daar. Het personeel is vriendelijk. Het hotel is toe aan een opknapbeurt beurt. Vooral de badkamer was in slechte staat. Het interieur is uit het jaar nul. De kamers waren wel lekker groot. Mijn dochter is 10 euro kwijt geraakt. Later kwam een schoonmaaker 10 euro bij mij wisselen vermoedelijk heeft hij het gepakt. Ik ben toch niet met een ged gevoel weggegaan.
Lees meerPrima hotel voor een lekker weekje vakantie we hebben genoten
Heerlijk genieten goed eten en drinken en relaxen. Vriendelijke bediening.
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Ali Baba Palace in Hurghada, Rode Zee.
Vakantiepanel.nl heeft 148 vakantie beoordelingen Ali Baba Palace.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Ali Baba Palace vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Ali Baba Palace scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Ali Baba Palace vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Ali Baba Palace en het actuele weer Hurghada. Bekijk hier ook andere Hotels Hurghada of Hotels Rode Zee. Op de pagina van Hurghada vind je vakantiebeoordelingen Hurghada en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Ali Baba Palace achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Ali Baba Palace!
Jammer van de gillende en schreeuwende kinderen En animaties voor de kinderen eerder en elke avond
1 grote tip : te veel mensen voor de faciliteiten waardoor rijen ontstaan bij bijna alles Buiten het drukste van het seizoen zal dit een nog beter hotel zijn
Neem een boot trip naar dolfinhouse en ga een avond aan de plaat eten. Geef hier en daar een fooitje en de wereld gaat voor je open.