Prachtig hotel, gelegen aan de Nijl.
Je kunt een kamer nemen in het hotel, maar ook een eigen bungalow.
Uitgebreid ontbijtbuffet.
Keurige bediening.
Hier kom je echt tot rust.
Prachtig gelegen aan de nijl,
dichtbij het centrum.
Wij zijn in het "laag" seizoen geweest en werden behandeld als koning en koningin! weinig gasten, veel personeel dus op onze wenken bediend. Zeer hygienisch! Zeer luxe kamer met een heerlijk bed/matrassen. Eten in buffet vorm of van de kaart mogelijk. Ik had van te voren gelezen dat buffet vorm eentonig zou zijn, maar er is zoveel keuze dat je geen 2 dagen hetzelfde hoeft te eten! Sheraton ligt pal aan de Nijl met een heel mooi uitzicht en prachtige zonsondergangen! Voor kinderen niet geschikt, geen animatie e.d. Verder echt een aanrader, we hebben het heerlijk gehad!
Lees meerDe eerste indruk van dit hotel is licht en luchtig, het is met witte kleuren en hout ingericht.
Vanuit de receptie heb je meteen prachtig Nijlzicht, wat je direct het vakantiegevoel geeft.
Er is een mooie bar in koloniale stijl.
Overal op de begane grond heb je Nile view.
Het geeft een knus-resort gevoel.
Luxe stadshotel, van alle faciliteiten voorzien. Mooie kamer met Nijl en Cityvieuw ook de cityvieuw kamers hebben erg mooi uitzicht en zijn niet gehorig.
Ook bulgalowkamer voor gezinnen deze liggen bij appart zwembad incl kinderbad. Alle superior kamers hebben jacuzzi. Hotel heeft beste Italiaanse restaurant van heel Luxor.
Qua oppervlakte vrij klein.
Perfecte ligging aan de nijl en maar 2km verwijderd van het centrum van Luxor.
Het is eigenlijk een mini resort in het centrum van Luxor gelegen
Mooi 5 sterren hotel met alle comfort , fantastisch weer . Uitgebreid ontbijt en diner . Tijden van ontbijt van 6 uur - 10.00 uur wel vroeg uit de veren voor 10.00 uur aan het ontbijt zitten. Je meot dus wel een wake up call doen. Terwijl diner van 18.00 u tot 23.00 uur . Een aanrader dat wel.
Lees meerEen heerlijk hotel, niet te groot, niet te klein.....prachtige kamer met Nijlzicht! Eten is prima! Een keer 'n avondbuffet aan het zwembad, dat was echt geweldig, zo gezellig en sfeervol, dit zouden ze best meerdere avonden mogen doen!
Extra compliment voor het heerlijke bed, zelden op vakantie in zo'n lekker bed geslapen! Vriendelijk en zeer aardig personeel!
Kortom we komen zeker nog een keer terug naar dit hotel!
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Sheraton Luxor in Luxor, Nijl.
Vakantiepanel.nl heeft 7 vakantie beoordelingen Sheraton Luxor.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Sheraton Luxor vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Sheraton Luxor scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Sheraton Luxor vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Sheraton Luxor en het actuele weer Luxor. Bekijk hier ook andere Hotels Luxor of Hotels Nijl. Op de pagina van Luxor vind je vakantiebeoordelingen Luxor en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Sheraton Luxor achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Sheraton Luxor!
Neem een bungalow, heerlijk met een zwembad voor de deur en uitzicht op de Nijl. De felucca's liggen voor de deur. Je kunt een prachtige tocht over de Nijl maken, vooral bij zonsondergang.