Beoordelingen

hotel Sunrise Select Diamond Beach (v/h Calimera Royal Diamond Beach)

Sunrise Select Diamond Beach (v/h Calimera Royal Diamond Beach) 7.6 10 103
  • 7.5
    7.3
    7.5

Aantal Vakantiegangers beoordelingen: 87

Vakantiegangers beoordelingen hotel Sunrise Select Diamond Beach (v/h Calimera Royal Diamond Beach)

Verfijnen op reisgezelschap

Greet, 53 jaar

Eindhoven

Mooi Hotel, geweldig gelegen

Het eten valt alleen heel erg tegen, wordt niet goed aangevuld en weinig tot geen keuze
Vakantieganger

7.1

3.0

5.0

Geplaatst: 19 december 2011
Reisgezelschap: Met partner (ouder dan 50 jaar), Met groep (vrienden/familie/collega's) (ouder dan 50 jaar)

C.E.Hartong-Bruin, 64 jaar

Naarden

heerlijk ontspannen,prachtig rif,uitstekend snorkelbestemming

seafrontkamer,prachtig uitzicht,rustig, heerlijk zonnen op het strand, bijzonder aardig personeel, kamer keurig schoon, ontbijt goed, lunch goed, diner minder(teveel vet aan het vlees)
100% betrouwbaar. Vakantiepanel.nl weet zeker dat deze persoon een vakantieganger is. Vakantieganger

7.8

Geplaatst: 21 november 2011

Harriette, 58 jaar

Broek op Langedijk

november 2011

goed hotel als je niet te kritisch bent over het diner, ontbijt uitstekend

We hebben een prima week gehad, vooral nadat we uitgenodigd waren voor een borrel met het management waar ze onze mening vroegen over het hotel.
We vonden de kamer een beetje outdated, bijv de deuren waren erg slecht, badkamer beetje oud.
Het eten vonden we ook niet bijzonder, vooral het vlees erg droog en niet warm. De volgende dag werden we overgeplaatst naar een andere kamer aan zee!

Het personeel begroette ons vervolgens met alle egards, de wijn werd gebracht enz. Ze deden erg hun best het ons naar de zin te maken! En we hadden het al zo naar de zin.

Het grootste nadeel van dit hotel vonden we de aanwezigheid van veel dronken , luidruchtige Russen die het niet konden laten om over het rif te lopen.

Het recreatieteam krijgt van ons voor de avondoptredens een dikke 10. Zeer proffesioneel! Overdag was de muziek bij het zwembad voor ons wel hinderlijk, erg hard, maar daar zal de jeugd waarschijnlijk anders over denken.

7.1

5.0

Geplaatst: 15 november 2011
Reisgezelschap: Honeymooners

Roxanne, 26 jaar

Westdorpe

Honeymooners

juni 2011

Geweldig hotel, voor ieder wat wils!

De service in het hotel is geweldig.
De omgeving is prachtig verzorgd en het rif aan het hotel is een geweldige ervaring voor zowel beginner als gevorderde snorkelaar!

Het animatieteam is altijd vrolijk maar laten je vrij in je keuze om mee te doen. De ligging is ideaal. vlakbij een groot winkelcentrum (5 minuten lopen) en een geweldige avondshow op 20 minuutjes lopen!

9.7

Geplaatst: 18 oktober 2011
Reisgezelschap: Met partner (ouder dan 50 jaar), Honeymooners

Johan, 60 jaar

Geleen

Met partner (ouder dan 50 jaar), Honeymooners

september 2011

geweldig hotel

Het hotel biedt wat er in de brochure staat, het is alleen jammer dat je een beetje overlopen wordt door Russen en Italianen. Dit hoeft geen belemmering te zijn om te genieten een van een onbezorgde en welverdiende (duik en/of snorkel vakantie.
Vakantieganger

8.6

Geplaatst: 6 oktober 2011

Marion, 53 jaar

Strijen

september 2011

Een wat verouderd Fam.hotel tel,waar onderhoud wat vlotter mag gebeuren

Prachtig aan zee gelegen hotel,met verschillende strandjes.
wel zijn de matrassen kapot en versleten.
de stoelen op de terrassen hebben ook nieuwe rubbers nodig.
op de slaapkamer ligt een wat vunzig kleedje,en er is wat zwarte aanslag in de badkamer.
Het receptiepersoneel is haastig en ongeintersseerd.het personeel is verder erg vriendelijk.
Het eten is matig van kwaliteit?
Al met al voor een 5 sterren hotel is er wel wat verbetering mogelijk.

6.9

Geplaatst: 6 oktober 2011

Feiten en informatie hotel Sunrise Select Diamond Beach (v/h Calimera Royal Diamond Beach)

Introductie

Sunrise Select Diamond Beach (v/h Calimera Royal Diamond Beach)

5 sterren5 sterren5 sterren5 sterren5 sterren
Sharm el Sheikh
Nieuw en verzorgd all-inclusive hotel, bestaande uit diverse witte gebouwen. Rondom de gebouwen is verzorgde begroeiing met enkele palmbomen en een...

Ligging

Deze accommodatie ligt aan het strand.
Afstand tot centrum: 600 meter
aan een vrij rustige weg, in een omgeving met verspreid hotels, in de nog in ontwikkeling zijnde wijk Ras Om el Sid

Kaart

Javascript is required to view this map.

Foto's

(Toeristiek has no pictures of this accommodation.

Faciliteiten

• Zwembad buiten

Accommodatie

Capaciteit
Er zijn 438 eenheden
De feitelijke Toeristiek informatie is al jarenlang een begrip in de reisbranche. Toeristiek onderzoekers reizen de hele wereld over om op locatie objectieve accommodatie- en bestemmingsinformatie te verzamelen. Iedere bezochte accommodatie en bestemming wordt uitvoerig onderzocht op verschillende onderdelen, die voor een vakantieganger van belang zijn.

De beste garantie voor objectief reisadvies.

De informatie op deze pagina is een samenvatting van de uitgebreide Toeristiek informatie. Toeristiek is onderdeel van TSi Solutions.

Kaart hotel Sunrise Select Diamond Beach (v/h Calimera Royal Diamond Beach)

Javascript is required to view this map.

Bestemmingen in omgeving hotel Sunrise Select Diamond Beach (v/h Calimera Royal Diamond Beach)

Lees meer over Sharm el Sheikh

Wil je meer weten over Sharm el Sheikh? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Sharm el Sheikh.

Lees meer over Egyptische Rode Zeekust

Wil je meer weten over Egyptische Rode Zeekust? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Egyptische Rode Zeekust.

Lees meer over Egypte

Wil je meer weten over Egypte? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Egypte.

Powered by: TsiTix