Beoordelingen

hotel Rehana Sharm Resort (Prima Life Sharm Club)

Rehana Sharm Resort (Prima Life Sharm Club) 7.5 10 60
  • 7.7
  • 7.0
  • 6.8

Aantal Vakantiegangers beoordelingen: 59

Vakantiegangers beoordelingen hotel Rehana Sharm Resort (Prima Life Sharm Club)

Verfijnen op reisgezelschap

Reisgezelschap: Single, Met het gezin (5 - 12 jaar), Met groep (vrienden/familie/collega's) (25 - 50 jaar)

Jerney, 32 jaar

Flevoland

december 2011

ik zou het niet snel aanraden

ik zou een andere periode kiezen dan dec.
eten moet je gewend zijn.
100% betrouwbaar. Vakantiepanel.nl weet zeker dat deze persoon een vakantieganger is. Vakantieganger

5.7

5.0

5.0

Geplaatst: 23 december 2011
Reisgezelschap: Met het gezin (5 - 12 jaar, 13+ jaar), Met groep (vrienden/familie/collega's) (jonger dan 25 jaar, 25 - 50 jaar, ouder dan 50 jaar), Met een vriend(in)/familielid/collega

Petronella, 67 jaar

Alkmaar

november 2010

geweldig famillie hotel

Het was een geweldig hotel.
Alleen een minpunt , De Russen waren heel onbeschoft met eten en drinken.Er werd erg veel weg gegooid .Dat was een ergenis van de vakantie

8.8

Geplaatst: 3 november 2010
Reisgezelschap: Met een vriend(in)/familielid/collega

-, 29 jaar

Breda

Met een vriend(in)/familielid/collega

september 2010

Zeer geschikt voor families met kinderen.

Hotel heeft volop faciliteiten, zowel voor jong en oud. Verschillende zwembaden waar je zowel rust als drukte kunt opzoeken.
Wat wel belangrijk is om te weten is dat het hotel nog aan het uitbreiden is, er worden bouw werkzaamheden verricht ( overlast is minimaal).

Geplaatst: 7 oktober 2010
Reisgezelschap: Met groep (vrienden/familie/collega's) (25 - 50 jaar)

Onbekend, 29 jaar

Breda

Reisgezelschap:

Met groep (vrienden/familie/collega's) (25 - 50 jaar)

september 2010

Goed hotel wat via een voetgangerstunnel verbonden is aan het strand

Ik heb dit hotel bezocht voor mijn werk en heb dus alleen een 1e indruk. Ik heb hier niet geslapen. Het komt over een goed onderhouden hotel waar ze begonnen zijn met uitbreiding. Het zag er gezellig en goed verzorgd uit. Alles is aanwezig.

6.9

Geplaatst: 4 oktober 2010
Reisgezelschap: Met het gezin (13+ jaar)

Monique, 47 jaar

Etten-Leur

Met het gezin (13+ jaar)

augustus 2010

Mooi hotel

Mooi hotel, allen jammer dat je 's avonds nergens echt lekker kunt zitten aangezien je toch wel op het complex aangewezen bent.
Eten is niet erg gevarieerd maar over het algmeen wel goed.
Drinken zat vaak in warme glazen dus je had lauw drinken.

7.1

Geplaatst: 6 september 2010
Reisgezelschap: Met het gezin (5 - 12 jaar)

Carmen, 39 jaar

Aalten

Reisgezelschap:

Met het gezin (5 - 12 jaar)

mei 2010

Groot vermaak voor de kinderen

Het is jammer dat jullie niet even een kijkje gaan nemen daar als "toerist"
Bij aankomst wordt je standaard in een standaard 2 persoonskamer gezet, ook al heb je 2 kinderen.
Op je formulier staat familiekamer, maar als je er naar vraagt zeggen ze dat alle kamers hetzelfde zijn.
Dankzij jullie supergids Mohammed hadden wij binnen een paar uur een familiekamer.
Maar je moet toch echt mondig genoeg zijn om wat te krijgen.
Je wordt overdonderd door de Russen,
die zelfs de kinderen aan de kant duwden om hun eten te krijgen.
De obers worden behandeld als een stel slaven.
Wij hebben met ieder personeelslid lekker gekletst en de kinderen werden op handen en voeten gedragen omdat ze lekker met de obers aan het donderjagen waren en dat werd zeer gewaardeerd.

De hygiene is een ander issue.
Kakkerlakken van ong. 10 cm liepen er vrolijk rond.
De muren waren niet schoongemaakt en de tafels werden niet verschoond.
Er is ook geen europeaan geweest die geen last van de darmen had.
Heel erg jammer.
Maar goed, je neemt vanzelf je eigen hygienedoekjes al mee.
Verder hebben we een topweek gehad.
De kinderen hebben een hele andere kant van Egypte ontdekt.
Tenslotte zul je toch je eigen vakantie moeten creeren.
En dat is zeker gelukt.
De excursies die Alltours voor ons regelde waren op en top verzorgd en alleen om die reden al zullen we zeker weer met alltours op vakantie gaan.
24 uur per dag bereikbaar en gegarandeerd binnnen 1 uur is alles opgelost.
TOP!!!

6.7

Geplaatst: 11 mei 2010

Feiten en informatie hotel Rehana Sharm Resort

Introductie

Rehana Sharm Resort

4 sterren4 sterren4 sterren4 sterren
Sharm el Sheikh
Donkerrood hotel, bestaande uit een hoofdgebouw met faciliteiten en de receptie, een gebouw met faciliteiten en 12 bijgebouwen met verzorgd ingeri...

Ligging

Afstand tot strand: 600 meter
Afstand tot centrum: 750 meter
Aan de landzijde van de vrij drukke hoofdweg, in een kale omgeving met verspreid hotels en landinwaarts kale bergen, in de nog

Kaart

Javascript is required to view this map.

Foto's

1 / 1
(Foto's ter plaatse genomen door Toeristiek)

Faciliteiten

Kamertypen
familiekamer
2-pk type blauw
2-pk type geel
De feitelijke Toeristiek informatie is al jarenlang een begrip in de reisbranche. Toeristiek onderzoekers reizen de hele wereld over om op locatie objectieve accommodatie- en bestemmingsinformatie te verzamelen. Iedere bezochte accommodatie en bestemming wordt uitvoerig onderzocht op verschillende onderdelen, die voor een vakantieganger van belang zijn.

De beste garantie voor objectief reisadvies.

De informatie op deze pagina is een samenvatting van de uitgebreide Toeristiek informatie. Toeristiek is onderdeel van TSi Solutions.

Kaart hotel Rehana Sharm Resort (Prima Life Sharm Club)

Javascript is required to view this map.

Bestemmingen in omgeving hotel Rehana Sharm Resort (Prima Life Sharm Club)

Lees meer over Sharm el Sheikh

Wil je meer weten over Sharm el Sheikh? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Sharm el Sheikh.

Lees meer over Egyptische Rode Zeekust

Wil je meer weten over Egyptische Rode Zeekust? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Egyptische Rode Zeekust.

Lees meer over Egypte

Wil je meer weten over Egypte? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Egypte.

Powered by: TsiTix