De service is prima,receptie zeer behulpzaam.Kamers uitstekend prijs kwalitei verhouding.
Lees meerVoordelen: vriendelijk personeel (bedelt niet om fooien zoals volgens mij elders het geval is), nette kamers, goed ontbijt (restaurant verder niet geprobeerd overigens). Nadelen: kleine defectjes op de kamer (stop bad, water twee keer kort afgesloten geweest) en veel geluid (zelfs op de 11e verdieping, voornamelijk getoeter en de oproep tot gebed om 5 uur 's ochtends). Voordelen wegen duidelijk op tegen de nadelen, want die gelden volgens mij voor alle hotels in Cairo, zeker tegen deze prijs.
De locatie is goed, maar niet direct bij het centrum. Het eiland Zamalek is een prettige plek om te verblijven, je hoeft er niet bang te zijn in slechte buurten terecht te komen als je van de grote wegen afwijkt. Het centrum is echter goed te voet te bereiken, langs een mooie en veilige route over het eiland en langs de Nijl. Verder kan men met de taxi makkelijk en heel goedkoop overal naar toe. Al met al niet heel dicht bij het centrum, maar wel een goede locatie.
Ik ga volgend jaar weer terug naar Flamenco
Helder/Zonnig
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Golden Tulip Flamenco in Cairo, Cairo.
Vakantiepanel.nl heeft 6 vakantie beoordelingen Golden Tulip Flamenco.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Golden Tulip Flamenco vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Golden Tulip Flamenco scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Golden Tulip Flamenco vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Golden Tulip Flamenco en het actuele weer Cairo. Bekijk hier ook andere Hotels Cairo of Hotels Cairo. Op de pagina van Cairo vind je vakantiebeoordelingen Cairo en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Golden Tulip Flamenco achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Golden Tulip Flamenco!