Vakantiegangers beoordelingen hotel Groepsrondreis Hoogtepunten van Egypte (SR)
Verfijnen op reisgezelschap
TT, 31 jaar
Mijdrecht
Reisgezelschap:
Met partner (25 - 50 jaar)
oktober 2010
Indrukwekkende rondreis, met hier en daar helaas wat weinig tijd voor al het moois.
De reis is goed geregeld en je ziet binnen korte tijd heel veel moois. Het tempo is redelijk pittig: je reist veel en ziet daardoor veel, maar vroeg opstaan (6 uur vertrekken) hoort daar natuurlijk ook bij. Wel vonden we het jammer dat je door dat hoge tempo vaak maar weinig tijd had om dingen goed te bekijken: na een snelle tour van de gids door een tempel krijg je vaak slechts een half uurtje om zelf nog rond te kijken, foto's te maken en weer bij de uitgang te komen. En een half uurtje voor een groot complex als de tempel van Karnak is toch echt erg kort, ook al heb je al een groot deel met de lokale gids bekeken!
De hotels waren niet allemaal even goed (wel vriendelijke mensen, maar slechte organisatie: vieze badkamer, kapotte tv, vies bestek, vieze glazen, geen borden bij het buffet, enz.) maar als je zoals wij niet voor de hotels/resorts gaat, maar voor de piramides, tempels en andere hoogtepunten: dan is deze rondreis best een aanrader.
6.8
6.0
Geplaatst: 25 oktober 2010
Anneke, 61 jaar
Wassenaar
Single
oktober 2010
Een erg mooie reis
Alle objecten waar we kwamen en uitleg werd gegeven waren bijzonder mooi
Geplaatst: 21 oktober 2010
Maaike, 26 jaar
Lelystad
Reisgezelschap:
Met partner (jonger dan 25 jaar)
september 2010
mooi hotel
mooi hotel, ruime kamers. wordt goed schoongemaakt en het eten is ook prima. aanrader
8.1
Geplaatst: 20 september 2010
Adriaan, 69 jaar
Valkenswaard
Reisgezelschap:
Met partner (ouder dan 50 jaar)
april 2010
Goede accomodaties
Hurghada Sunny Days El Palacio: goed, eten redelijk
Cairo Cataract Pyramid: goed, (muggen)
Nijlboot Tower: goed, eten goed
Resorts en ligplaats Luxor, alles ver van stadscentrum
7.5
6.0
Geplaatst: 26 april 2010
Feiten en informatie Groepsrondreis Hoogtepunten van Egypte (SR)
There are no Toeristiekfacts available yet for Groepsrondreis Hoogtepunten van Egypte (SR).
Bestemmingen in omgeving hotel Groepsrondreis Hoogtepunten van Egypte (SR)
Lees meer over Rondreizen/Nijlcruises Egypte
Wil je meer weten over Rondreizen/Nijlcruises Egypte? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Rondreizen/Nijlcruises Egypte.
Lees meer over Aanbod Rondreizen/Nijlcruises Egypte
Wil je meer weten over Aanbod Rondreizen/Nijlcruises Egypte? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Aanbod Rondreizen/Nijlcruises Egypte.
Wil je meer weten over Egypte? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Egypte.