Vakantiegangers beoordelingen schip Droomcruise over de Nijl (NE)
Verfijnen op reisgezelschap
Geert, 52 jaar
Aalten
Met het gezin (13+ jaar)
december 2010
Indrukwekkende ervaring
Prettig om een goede Nederlandstalige deskundige (Tut) gids te hebben.
9.3
Geplaatst: 6 januari 2011
Wendy, 31 jaar
Spijkenisse
Single
oktober 2010
Echte vakantie
Mijn ervaring met de Nijlcruise was echt super! Heb echt genoten. Je hoeft niet met je koffers te sjouwen van de ene plaats naar de andere plaats want je verblijft gewoon op de boot. Als de boot vaart heb je een schitterend uitzicht.De hut was van alle gemakken voorzien, koelkast, douche, toilet en airco en zelfs een t.v. De excursies zijn wel heel vroeg in de ochtend maar zeker de moeite waard en na de excusrsies kan je s'middags vaak uitrusten op de boot. Veel gezien, uitstekende gids! En ik vond het een indrukwekkend land. Als je iets van Egypte wilt zien (vooral tempels) is het echt een aanrader!!!!
7.9
Geplaatst: 1 november 2010
Susan, 51 jaar
Nieuw Buinen
Reisgezelschap:
Met partner (25 - 50 jaar)
juli 2010
Drijvend 5 steren hotel.
Geweldige accomodatie, super vriendelijk personeel, goed georganiseerde excursies, goed te doen in de hitte. Jammer van het stukje ijzer dat in mijn eten zat en dat er niet adequate op gereageerd werd. Maar ik zie dit als een onfortunlijk pech moment voor mij(en de kok) en doet verder neit af aan de super cruis die we hebben gehad
7.6
5.0
Geplaatst: 15 juli 2010
Feiten en informatie Droomcruise over de Nijl (NE)
There are no Toeristiekfacts available yet for Droomcruise over de Nijl (NE).
Bestemmingen in omgeving schip Droomcruise over de Nijl (NE)
Lees meer over Rondreizen/Nijlcruises Egypte
Wil je meer weten over Rondreizen/Nijlcruises Egypte? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Rondreizen/Nijlcruises Egypte.
Lees meer over Aanbod Rondreizen/Nijlcruises Egypte
Wil je meer weten over Aanbod Rondreizen/Nijlcruises Egypte? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Aanbod Rondreizen/Nijlcruises Egypte.
Wil je meer weten over Egypte? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Egypte.