de reisleider was zeer onvriendelijk en heel afdwingend
toen we op de boot aan kwamen voor de nijl cruise moesten we gelijk 300 euro extra betalen voor excursies(die we al hadden geboekt) aan een zeer onvriendelijke en afdwingenden reisleider.
dit heeft wel een negatieve stempel op onze vakantie gezet.
erg jammer
8.1
Geplaatst: 11 juli 2011
Lodewiek, 57 jaar
Nieuw Buinen
Reisgezelschap:
Met partner (25 - 50 jaar)
juni 2010
perfect gelegen hotel/resort voor een snorkel/duik vakantie
Coral Beach heeft een prachtige ligging direct aan zee met (nog) veel koralen en een grote diversiteit aan vissen. De kamers zijn zeer ruim en netjes. Ook de winkeltjes op het terrein zijn leuk en goedkoop. Kortom heeft het ons een prachtige vakantie bezorgd.
7.7
5.0
Geplaatst: 6 juli 2010
Stephanie, 24 jaar
Hilversum
Reisgezelschap:
Met groep (vrienden/familie/collega's) (jonger dan 25 jaar)
juni 2008
Valt veel te zien maar ook veel armoede en het is in Juni erg heet!
De nijlcruise is echt een belevenis, je kunt zo op een hele comfortabele leuke manier heel veel zien in korte tijd. De cruise schepen zijn niet echt luxe maar wel comfortabel. De hotels in Hurghada zijn wel luxe alleen het eten is eigenlijk overal wat minder. Hurghada opzich zelf is niet veel aan.. Alleen maar hotels. Ook qua hygiëne moet je voorzichtig zijn met wat je eet. Als je in Juni gaat moet je goed tegen hitte kunnen! De zee is wel echt ontzettend mooi en schoon. Als je de steden/dorpjes in gaat zie je veel armoede en dat is niet altijd leuk ook wordt je wel veel lastig gevallen door verkopers. De bevolking in Egypte is niet echt heel vriendelijk, ze zien ons Nederlanders ook echt als lopende geldautomaten maar het personeel in de hotels en op de cruises zijn globaal genomen wel goed en doen ook
hun best.
Egypte is in het algemeen wel echt een interessante bestemming en ik vond het zeker de moeite waard, met name de nijlcruise. Veel gezien en best bijzonder om meegemaakt te hebben!
5.0
Geplaatst: 4 juni 2010
Henny, 64 jaar
Tilburg
april 2010
goed hotel, ruime kamers.
Makadi prima life is een mooi hotel met ruime kamers en badkamer. Op het strand staan de ligbedden wat dicht op elkaar maar het wordt goed bijgehouden en er is een heel goede handdoeken service! Het animatieteam loopt wel de hele dag mensen op te roepen om aan allerlei activiteiten mee te doen. Daardoor komt er van rustig zonnen weinig terecht.
8.3
Geplaatst: 4 mei 2010
Jan-Dirk, 60 jaar
Limmen
februari 2010
Tijdens cruise 2 dagen door voedselvergiftiging ernstig ziek geweest en excursies gemist!
Tijdens cruise 2 dagen door voedselvergiftiging ernstig ziek geweest en excursies en feluca zeiltrip en Aswan, de hoogtepunten, gemist!
4.4
1.0
2.0
4.0
Geplaatst: 24 februari 2010
Petronella, 58 jaar
Culemborg
februari 2010
Cruise geweldig indrukwekkend Hotelmaaltijden waren ronduit slecht
Hotel Conesta Farao in Hurghade is een net en schoon hotel, alleen de maaltijden waren erg slecht. Verder veel gezeur als je aan strand ligt of zwembad of je geen massage, pedicure, manucure of whatever wil.
Feiten en informatie Cruise & Hotel Strand & Hurghada (CR)
There are no Toeristiekfacts available yet for Cruise & Hotel Strand & Hurghada (CR).
Bestemmingen in omgeving hotel Cruise & Hotel Strand & Hurghada (CR)
Lees meer over Rondreizen/Nijlcruises Egypte
Wil je meer weten over Rondreizen/Nijlcruises Egypte? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Rondreizen/Nijlcruises Egypte.
Lees meer over Aanbod Rondreizen/Nijlcruises Egypte
Wil je meer weten over Aanbod Rondreizen/Nijlcruises Egypte? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Aanbod Rondreizen/Nijlcruises Egypte.
Wil je meer weten over Egypte? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Egypte.