ligt in een zeer wat verslonst stadje, practisch geen winkels. Wat saai.
Lees meerwaar we onderweg gegeten hebben het zogenaamde dinee en
de bediening was slecht
geen lekker eten bediening erg traag
middenklasse hotel in een niet zo grote plaats ; met smakelijke maaltijden en vooral goede en vriendelijke service.
kamers verschillend, maar ze zijn schoon en het nodige is aanwezig. Kortom een wat ouder aandoend hotel, zonder lift,
prima voor een week, met heel goede verzorging.
Een fantastisch hotel, vriendelijk personeel, prima eten en drinken en een hele mooie kamer.
Lees meererg mooie streek omgeving gezellig hotel zeer gastvriendelijk
een goed hotel met schone kamers,en heel goed eten
Lees meerHet diner en ontbijt was heerlijk, zeer goed verzorgd, kamers waren goed verzorgd, maar verder was er niets te doen, Dit werd meer vergoed door de excursies die we maakten.
s,Avonds was er ook geen vertier in het hotel of buiten in het dorp.
En het lag in het centrum waar veel verkeer langs kwam, waar we veel hinder van onder vonden.
goed hotel, prima eten. goed voor een weekend overnachting, verder geen bijzonderheden te doen.
Regen
Onweer
Regen
Nat.Sneeuw
Sneeuwbui
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Lowen in Zell Im Wiesental, Schwarzwald.
Vakantiepanel.nl heeft 28 vakantie beoordelingen Lowen.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Lowen vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Lowen scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Lowen vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Lowen en het actuele weer Zell Im Wiesental. Bekijk hier ook andere Hotels Zell Im Wiesental of Hotels Schwarzwald. Op de pagina van Zell Im Wiesental vind je vakantiebeoordelingen Zell Im Wiesental en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Lowen achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Lowen!
wat meer aandacht voor het eten, lift naar verdieping en meer aandacht voor klanten qua prijs vwb drinken vooral