49 beoordelingen voor Appartement Ferienpark Am Fichtenweg in Winterberg-Neuastenberg Sauerland

« Toon alle accommodaties

49 beoordelingen
  • 2.0
    Min
    op 13.08.2014:

Niet schoon, ongezellig en erg verouderd

Onze dochter zakt door een stoel en de eigenaar kon dit niet begrijpen. Hij gaf een andere maar volgens ons met tegenzin. Verschillende lampen waren stuk of er zat al helemaal niks in. Koelkast was stuk en met wat moeite kregen we een andere. De afzuigkap maakte een oorverdovend geluid en alles trilde. Het fornuis stonk als het werd aangezet en in de pannen kon niet gekookt of gebakken worden. Alles bakte aan. Hier door noodgedwongen iedere dag uit gaaan eten. Wat onze vakantie flink duurder heeft gemaakt dan de bedoeling was.

• 6.0
    Anja
    op 12.03.2014:

oud, netjes maar ook gevaarlijk

Het appartement is oud en netjes schoon bij aankomst. Alleen liggen er her en der stopcontacten bloot. Ook stekkers van de apparatuur liggen uit elkaar. De verwarming staat of op sauna of moet uit. Wij vonden de bedden wel goed en niet te hard zoals velen voor ons opmerkten De ruimte die je in het appartement hebt is verder goed. Verder blijkt dat je per dag per persoon elektriciteit moet betalen anders is er gewoon niets?

• 9.0
    Hilde
    op 10.02.2014:

Fijn appartement dichtbij skigebied Winterberg

Prima appartement, 5 minuten op loopafstand van de pistes, ook dichtbij het centrum van Winterberg. Leuk!

• 9.0
    E
    op 11.06.2013:

Top verblijf!

Erg vriendelijk personeel, we zijn netjes ontvangen. Het bestek en de borden waren niet goed schoongemaakt. Netjes het geld van de schoonmaakkosten terug gekregen, erg goed afgehandeld. En top in prijs kwaliteit, we hebben het leuk gehad.

• 7.0
    inge
    op 05.03.2013:

rustig complex, inrichting kan verfrissender

wij zijn niet flauw ,want voor de prijs is het prima ,alleen zaten er brandgaten in de gordijnen en het bankstel en de verwarming werkte ook niet volgens het boekje.
    het solarium was kapot .....
    verder een aardige eigenaar en personeel

• 8.0
    Jeroen
    op 04.03.2013:

Uitstekende ligging t.o.v. de pistes en ski-verhuur

Scherpe prijs, wat gedateerde kamer (maar dat mag voor het geld), goede ligging t.o.v. pistes en ski-verhuur, balkon erg prettig, ik kom hier nog wel eens terug.

De receptionist spreekt ook NL, handig!

• 4.0
    Miriam
    op 28.02.2013:

Slechte service, onvriendelijk personeel, oud en vies appartement!

Slechte service, onvriendelijk personeel, oud en vies appartement!

• 5.0
      4.0
    Gert
    op 25.02.2013:

Simpel onderkomen maar dan ook low budget

Pluspunt is de ruimte van de appartementen.
    Verder alles vrij primitief en oudeerwetse inrichting met mankementen, maar meeste faciliteiten doen het.

Service niet hartelijk.

• Sightseeing obv 1 beoordeling
  • Uitgaan obv 1 beoordeling
  • Wellness/beauty obv 1 beoordeling
  • Zon obv 1 beoordeling

Het weer de komende week in Winterberg-Neuastenberg

Uitgebreide weersinformatie
Regenbui
19 11
Bron: Weerplaza logo

Reisaanbieders voor Ferienpark Am Fichtenweg

Op deze pagina vind je informatie over Appartement Ferienpark Am Fichtenweg in Winterberg-Neuastenberg, Sauerland.

Vakantiepanel.nl heeft 49 vakantie beoordelingen Ferienpark Am Fichtenweg.

Lees wat andere vakantiegangers en experts van Appartement Ferienpark Am Fichtenweg vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Appartement Ferienpark Am Fichtenweg scoort:

• Gezinnen: 6.2
  • Met partner: 6.0
  • Groep: 5.9

Behalve de vakantiebeoordelingen Ferienpark Am Fichtenweg vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Ferienpark Am Fichtenweg en het actuele weer Winterberg-Neuastenberg. Bekijk hier ook andere Appartements Winterberg-Neuastenberg of Appartements Sauerland. Op de pagina van Winterberg-Neuastenberg vind je vakantiebeoordelingen Winterberg-Neuastenberg en andere informatie over deze bestemming.

Wil jij een vakantie beoordeling Ferienpark Am Fichtenweg achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Ferienpark Am Fichtenweg!

Reisaanbieders voor Ferienpark Am Fichtenweg

• Min
    op 13.08.2014:

Wij raden hem appartement am Fichtenweg ten zeerste AF

• Anja
    op 12.03.2014:

Het appartement ligt wel vlak bij de piste Bremberg. Voor het avondeten is het belangrijk op tijd naar het dorp te gaan anders zit alles vol. De broodjesservice voor het ontbijt is, nadat je dat hebt afgesproken, gelijk voor je hele verblijf ingezet. Houdt daar dus rekening mee.

• inge
    op 05.03.2013:

iets modernere meubels en gordijnen. wij denken dat ze wel al begonnen zijn met vernieuwing ,want de muren waren pas gedaan en ze kunnen natuurlijk ook niet alles in 1 keer.

• Jeroen
    op 04.03.2013:

De plattegronden van het ski-gebied die bij de vlak bij receptie in een rekje zitten zijn erg gedateerd (er zijn inmiddels 7 extra ski-liften bijgebouwd!), al met al een goede prijs-/kwaliteit verhouding. De enige teleurstelling is dat we er bij het uitchecken achter kwamen dat een deel van de borg bestemd bleek te zijn voor andere zaken (zoals eind-schoonmaak e.d.). Op zich is dat natuurlijk begrijpelijk mits het maar van te voren duidelijk wordt gemaakt. Je rekent er tenslotte op dat je de volledige borg terug krijgt. Verborgen kosten dus. Maar dat mag de pret niet drukken!

• Sjoukje
    op 24.02.2013:

Het zou fijn zijn, wanneer de accommodatie iets meer aan de geneugten van de moderne tijd werd aangepast: tv, maar vooral ook de beloofde maar niet aanwezige gratis wifii verbindingsmogelijkheid. Daarnaast zou de keuken iets beter moeten worden geoutilleerd voor meer dagen koken in de accommodatie. Onze 6 is vanwege de mooie pistes.

« 1 2
Recent bewaarde items