€40 schoonmaak kosten is te veel aangezien het totaal niet fris was, de keuken vet , de badkamer niet schoon, stoffig.
Lees meerAppartement ligt redelijk centraal; inrichting erg gedateerd en niet erg schoon te noemen; gehorig.
Lees meerAppartement 25 zeer ruim, 31 wat kleiner. Inventaris zeer minimaal en was een rommeltje vwb aantallen. Rolluiken voor de ramen. Douche heerlijk. Handdoeken werden tussendoor nog een keer verschoond. Geen Nederlandse zenders. Makkelijk aan te lopen naar centrum, 300 meter. Paar autominuten naar de piste. Goed gelegen. Miste tafeltennis o.i.d. Voor kinderen verder weinig te doen.
Lees meerappartement was netjes schoon bij aankomst. Meubilair is iets wat gedateerd, maar functioneel nog goed. De bedbank was van slechte kwaliteit en wel aan vervanging toe.
keuken en toebehoren en badkamer netjes verzorgd en compleet.
Communicatie vanuit het hotel bij vragen was uitstekend. Personeel is bereid mee te denken en zoekt oplossingen voor de vragen die je hebt.
Je betaalt weinig en krijgt er daarmee ook heel weinig voor. De vlekken in het behang waren ontelbaar en er misten o.a. lampenkappen en plafonniares. De keuken miste heel wat spullen, zo hadden we gebaksvorkjes als vorken en schoteltjes als borden. Gelukkig kregen we fantsoenlijke borden toen we erom vroegen. Ook stonden er kapotte glazen in de keuken. Een afwasmachine was overigens niet aanwezig. Het appartement was wel groot, dat was fijn. Het bed in de slaapkamer was prima, de bedbank in de kamer was vreselijk. Zo'n slechte bankbed ben ik nog nooit ergens tegengekomen en dat terwijl ik er al veel gehad heb. De locatie was goed.
Lees meerNetjes , wel verouderd, prima voor een korte periode. Bedden zijn wat minder. Schoonmaakkosten en tax betalen achteraf was een vervelende verrassing.
Lees meerAppartement was niet goed schoon.
En matig onderhouden,
Handdoeken moest dagelijks om gevraagd worden.
Verder een uitstekende locatie en goede prijs/kwaliteit combinatie
Erg basic, maar voor een paar dagen goed te doen. Helaas ontbrak voor 1 van de slaapkamerramen het gordijn en het andere gordijn was erg licht, waardoor we iedere ochtend heeeeeeel erg vroeg wakker waren. Ook geen gordijn voor het badkamerraam, was niet prettig ook al zaten we hoog. De pannen in de keuken hadden geen deksel (geen één!!) en ook waren er helemaal geen pollepels o.i.d. (hebben we zelf moeten kopen). Radio ontbrak (zou er wel moeten zijn). Het appartement was wel lekker ruim en het uitzicht was prachtig!! Als er iets meer aandacht aan bovenstaande zaken was besteed is het een prima appartement in deze prijsklasse.
Regen
Regenbui
Regen
Nat.Sneeuw
Sneeuwbui
Sneeuwbui
Op deze pagina vind je informatie over Aparthotel Avital Resort Winterberg (vh Ambassador) in Winterberg-Neuastenberg, Sauerland.
Vakantiepanel.nl heeft 53 vakantie beoordelingen Avital Resort Winterberg (vh Ambassador).
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Aparthotel Avital Resort Winterberg (vh Ambassador) vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Aparthotel Avital Resort Winterberg (vh Ambassador) scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Avital Resort Winterberg (vh Ambassador) vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Avital Resort Winterberg (vh Ambassador) en het actuele weer Winterberg-Neuastenberg. Bekijk hier ook andere Aparthotels Winterberg-Neuastenberg of Aparthotels Sauerland. Op de pagina van Winterberg-Neuastenberg vind je vakantiebeoordelingen Winterberg-Neuastenberg en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Avital Resort Winterberg (vh Ambassador) achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Avital Resort Winterberg (vh Ambassador)!
In de centrale hal van het appartementencomplex is het aan te raden het onderhoud naar hoger niveau te tillen. De halve manen van tapijt op de marmeren trap zijn erg vies, laten los en geven het complex niet de uitstraling die het verdiend. De bedbank van appartement nummer 2 vervangen :)
Voor een lage prijs 4 nachten geboekt, dus verwachtingen waren niet zo hoog. Maar het geheel zou weleens opgeknapt mogen worden, we kunnen alleen over de appartementen praten maar deze waren stoffig en slecht onderhouden.