Het personeel is uiterst vriendelijk en behulpzaam.
De kamers zijn eenvoudig maar voor een actieve vakantie waar men er alleen is om te slapen is het perfect.
Via het hotel kan men allerlei kortingen krijgen op bijv. ski huur en ski pas.
Helaas werden wij geconfronteerd meteen overboeking in het hotel. Daardoor moest ons gehele gezelschap van 9 personen uitwijken naar een hotel/pension ernaast. echt kwaliteit was dat niet.
de service was wel prima, maar de kamers waren erg klein en oud. warm water niet altijd beschikbaar. we gaan hier geen tweede keer heen. De kamers in Weinforth hebben we niet gezien.
Hotel Weinforth: ideaal ten opzichte van de pistes. De kamers zien er een beetje outbollig uit maar de bedden slapen heerlijk.
Lees meerPrima hotel om te verblijven voor een korte vakantie.
Lees meerHet is een klein maar super leuk hotel! Vlakbij het centrum en vlakbij de piste's Ik ben hier samen met mijn vriend geweest in december 2010 en we hebben daar gelijk weer geboekt voor februari 2011 dat zegt wel genoeg denk ik zo!
Regen
Regenbui
Regen
Nat.Sneeuw
Sneeuwbui
Sneeuwbui
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Weinforth in Willingen, Sauerland.
Vakantiepanel.nl heeft 5 vakantie beoordelingen Weinforth.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Weinforth vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Weinforth scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Weinforth vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Weinforth en het actuele weer Willingen. Bekijk hier ook andere Hotels Willingen of Hotels Sauerland. Op de pagina van Willingen vind je vakantiebeoordelingen Willingen en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Weinforth achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Weinforth!