Room without a View/ Wij hadden een kamer op de eerste verdieping naast een afzuiginstallatie. Verder prima geslapen, maar geen leuke View en wel een bromtoon. In die zin vond ik de prijs kwaliteit verhouding onvoldoende. Ze hebben veel betere kamers qua ligging en wij zaten er zeker niet voor een koopje.
Lees meerHotel ziet er schoon en netjes uit.
Parkeergarage naast het hotel.
Ligt gunstig t.o.v. veel uitgaan ' s gelegenheden, goede verbindingen (metro, Bus) en op loopafstand v/d Dom Kerk.
Lees meerook heel fijn dat hond welkom is. prima ontbijt en vriendelijk personeel
Neerslag
Regen
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Flandrischer Hof in Keulen, Rijn.
Vakantiepanel.nl heeft 24 vakantie beoordelingen Flandrischer Hof.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Flandrischer Hof vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Flandrischer Hof scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Flandrischer Hof vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Flandrischer Hof en het actuele weer Keulen. Bekijk hier ook andere Hotels Keulen of Hotels Rijn. Op de pagina van Keulen vind je vakantiebeoordelingen Keulen en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Flandrischer Hof achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Flandrischer Hof!
Als je de straat recht tegenover het hotel insteekt en daarna de tweede rechts, dan kom je in de Brüsseler Strasse. Na ongeveer 50 meter heb je aan je rechterhand het restaurant Candia. Een zeer gezellig restaurant, met heerlijk eten en betaalbaar. Een absolute aanrader!