Leuk hotel met een goede keuken. Het personeel is heel behulpzaam en uitermate vriendelijk.
Lees meerDe aanbieding/verwachting kwam niet helemaal overeen met wat we daadwerkelijk kregen.
Ontbijt was goed, avondeten was niet voldoende om een echt voldaan gevoel te krijgen.
Helaas aan de voorkant GEEN lift moeilijke trap ,om koffer naar boven te krijgen veel kracht nodig.
Douch moet voorzien worden van steun en rubberen mat om uitglijden te voorkomen
Een leuk hotel maar de douche en toilet was in onze kamer wat aan de krappe kant.
Lees meerBadkamer veel te krap. Je moest schuin van het toilet gaan want recht voor je was de wastafel. Zeer veel lawaai van het verkeer van de straat naast het hotel. Wij hadden gevraagd voor de hond op de kamer en moesten zeer veel trappen doen. Wat zeker niet praktisch is.
Ik geloof ook niet dat hier de brandweer het verhuur van deze kamer zou goedkeuren,
Bij brand zat je in deze kamer als ratten in de val.
hotel is prima het eten perfect, alleen wanneer men slecht ter been is wordt het moeilijker om in de eetzaal te komen, trapjes.
Lees meerzeer goed eten en de bediening is erg vriendelijk staan altijd voor je klaar.
jammer dat wat ver naar het centrum ligt ruim 2 kilometer.
kamer simpel en klein maar wel netjes en schoon.
Het hotel is een goed hotel met goed eten vriendelijk personeel uitzondering daargelaten.
Het heeft een mooie tuin er zijn prachtige kamers,maar men kan ook voor de eenvoud gaan alles is mogelijk.
Het licht net buiten het centrum van Cochem,maar is goed te lopen.nadeel weinig ruimte voor parkeren.
Regenbui
Nat.Sneeuw
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Moselromantikhotel Panorama in Cochem, Moezel.
Vakantiepanel.nl heeft 16 vakantie beoordelingen Moselromantikhotel Panorama.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Moselromantikhotel Panorama vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Moselromantikhotel Panorama scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Moselromantikhotel Panorama vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Moselromantikhotel Panorama en het actuele weer Cochem. Bekijk hier ook andere Hotels Cochem of Hotels Moezel. Op de pagina van Cochem vind je vakantiebeoordelingen Cochem en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Moselromantikhotel Panorama achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Moselromantikhotel Panorama!
Even lekker door t stadje cochum slenteren of naar burcht Eltz. De burcht in Cochem zelf is niet heel bijzonder vergeleken met deze.
Een hotel net buiten Cochem, op loop afstand naar Cochem. of men kan met openbaar vervoer.