Met groep (vrienden/familie/collega's) (ouder dan 50 jaar), Met een vriend(in)/familielid/collega
december 2011
Fijn hotel
Het hotel ligt aan de Ahr, omgeven door heuvels, met bovenop een burgt.
De omgeving is erg mooi en vele gezellige dorpjes in de omgeving.'s-morgens een uitgebreid ontbijtbuffet evenals de lunch, 's-avonds een heerlijk diner. De verzorging is uitstekend, Ook het zwembad is goed op temperatuur, de sauna werkt perfect.
8.1
Geplaatst: 31 december 2011
Piet, 67 jaar
Hazerswoude-Rijndijk
Reisgezelschap:
Met partner (ouder dan 50 jaar)
oktober 2011
Goed hotel
2 x bij boeking keuze gekregen uit 2 of 2/3 persoons kamer.
2 x gekozen voor 2/3 persoons kamer.
2 x niet gekregen wat we geboekt hadden.
7.9
6.0
Geplaatst: 14 december 2011
Andrea, 49 jaar
Gemert
Reisgezelschap:
Met groep (vrienden/familie/collega's) (25 - 50 jaar)
november 2011
Mooie omgeving, vriendelijk personeel
Er waren bijna geen andere gasten terwijl internet aangaf dat het volgeboekt was.
De wijnkelder was gesloten evenals het zwembad
5.9
3.0
1.0
1.0
Geplaatst: 23 november 2011
Tsjerk-Andries, 19 jaar
Gorredijk
Reisgezelschap:
Met partner (jonger dan 25 jaar)
mei 2011
Leuk hotel alleen kleine kamers
Ik vond alleen het onbijt bufet niet erg uitgebrijd en de kamer een beetje klein,
7.7
3.0
Geplaatst: 11 mei 2011
Corrie, 68 jaar
Gouda
Met een vriend(in)/familielid/collega
oktober 2010
Aardig hotel
Jammer dat het diner of niet dsoor een goede kok bereid wordt, of dat het zo goedkoop mogelijk moest.
4.0
6.0
Geplaatst: 20 oktober 2010
Riny, 57 jaar
Rijpwetering
Single
augustus 2010
fijn hotel, echt een aanrader
fijn terras buiten, een aparte ruimte om te kunnen roken, schone kamers, fijn personeel
There are no Toeristiekfacts available yet for Zur Post.
Bestemmingen in omgeving hotel Zur Post
Lees meer over Altenahr
Wil je meer weten over Altenahr? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Altenahr.
Wil je meer weten over Eifel? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Eifel.
Wil je meer weten over Duitsland? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Duitsland.