Metrostation is op loopafstand. Redelijk centaal. Vriendelijk persoonlijk. Schone kamer. Uitgebreide ontbijtbuffet. Gezellig. Ik (21) en mijn zusje (19) waren op zoek naar een hotel voor onze stedenstrip naar Berlijn. Voor ons was het belangrijk dat het veilig, goedkoop en schoon was. Dat was het zeker en veel meer.
Lees meerPrima super centraal gelegen hotel. Uitgebreid goed ontbijt. Zeer verschillende kamers. Ene kamer was een studio met aparte keuken, 2grote bedden, zitkamer, badkamer met bad, en een aparte hal met deurbel; andere kamer had geen extra faciliteiten, een tweepersoonsbed (1 matras) en badkamer met douche.
Lees meerCentraal gelegen,goed ontbijt,vriendelijk/behulpzaam personeel,schoon, goed ontbijt. ga er de volgende keer weer heen als we in Berlijn zijn!!
Goed verzorgd hotel met uitstekende kamers.
Niet geheel in het centrum, maar wel in de nabijheid van metrostation en één van de grootste winkelstraten van Berlijn en grootste warenhuis (KaDeWe).
Het ontbijt is goed, maar saai.
Het hotel ligt langs een drukke weg, dus lekker buiten zitten, is iets minder prettig, bij ontbijt nog minder.
We waren met 4 personen, de kamer van onze vrienden was een stuk kleiner, raar als je hetzelfde betaald.
De airco maakte een klein beetje herrie, maar was acceptabel.
Goede bedden.
Locatie gunstig vanwege een metrostation in de buurt.
Schoonmaak kan beter.
Goede kamers, goed personeel, rumoerige airco.
Normaal geen probleem maar door bouwactiviteiten konden ramen niet open en dan is het wel een probleem.
Service goed, ligging goed.
Prima ligging, vlakbij Wittenbergplatz en U-bahn. Wij hebben voor de derde keer dit hotel gekozen, Vriendelijk personeel. Uitgebreid ontbijt.
Heel veel restaurants in de omgeving. 200 meter van het KaDeWe.
Aan drukke straat , dichtbij ( 300 mtr ) bij de KaDeWE, prijzig voor wat verouderde kamer . in brochure staat aparte eetruimte bij deze kamer, dus niet.Bij aankomst kregen we 2 een persoonskamers terwijl we geboekt hadden voor een 2 pers, en of we even vooraf de kamer wilden betalen,( die we al betaald hadden ).Kregen uiteindelijk 2 pers kamer.
Onweer
Helder/Zonnig
Helder/Zonnig
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Best Western President in Berlijn, Berlijn.
Vakantiepanel.nl heeft 22 vakantie beoordelingen Best Western President.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Best Western President vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Best Western President scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Best Western President vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Best Western President en het actuele weer Berlijn. Bekijk hier ook andere Hotels Berlijn of Hotels Berlijn. Op de pagina van Berlijn vind je vakantiebeoordelingen Berlijn en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Best Western President achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Best Western President!
Gratis Wifi. Bij de balie krijg je een papiertje met inlogcode. In de hal zijn vaste tablets waar je ook op internet kan.