Klantvriendelijk, gastvrij, eenvoudig, handige afstand tot bezoek binnenstad Munchen tram bijna voor de deur.
Lees meerHet was jammer dat het drukke verkeer voor mijn medereizigster voor slechte nachten zorgde. Ik sliep prima, en zij wilde de ramen niet sluiten en sliep dus slecht. Was een goede dubbele beglazing.
Lees meerGeweldig familiehotel. Zeer vriendelijke mensen. Schone kamers. Alles ingericht met haanafbeeldingen. We vonden het knus, sfeervol en bovenal zeer netjes en een heel goed en vers ontbijt.
Regenbui
Regenbui
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Hahn in Munchen, Beieren.
Vakantiepanel.nl heeft 4 vakantie beoordelingen Hahn.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Hahn vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Hahn scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Hahn vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Hahn en het actuele weer Munchen. Bekijk hier ook andere Hotels Munchen of Hotels Beieren. Op de pagina van Munchen vind je vakantiebeoordelingen Munchen en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Hahn achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Hahn!
Het is altijd wennen een ander bed maar hier mag echt wel iets aan gedaan worden. Twee éénpersoons bedden, n soort houten bakken die vreselijk kraakten en superhard zijn qua matras.