Met groep (vrienden/familie/collega's) (ouder dan 50 jaar), Met een vriend(in)/familielid/collega
geliefd bij de russen.
,,grijze golf,, ver in de minderheid.geliefd bij jonge mensen uit frankrijk en rusland.gevolg, rumoerige nachten.
6.4
Geplaatst: 4 februari 2012
Hans, 46 jaar
Sittard
Reisgezelschap:
Met partner (25 - 50 jaar)
januari 2012
Redelijke qualiteit voor een redelijke prijs
Alvorens men naar dit hotel gaat raad ik aan een cursus Rusisch te volgen. Het personeel is vriendelijk maar dat word door de mentaliteit van de russen weer de kop in gedrukt want die hebben totaal geen omgangsvormen.
Voor de jeugd is dit een leuk hotel maar als je voor rust en kalmte gaat moet je hier absoluut niet naar toe gaan. Lawaai door animatie op het strand. Lawaai door muziek aan de andere kant. Lawaai door motorboten op het water. Iedere 20 minuten 1 of 2 helicopters waar je als tourist mee kunt vliegen om foto's en films te maken.
Minpunten:
Het eten is éénzijdig, vaak droog en handwarm, alles dezelfde smaak
De kamers, de bedden en de badkamers zijn oud.
Het beddegoed, de strandhandoeken zijn oud en versleten, met gaten én vlekken.
Lekkages op de badkamer ( bij ons alleen de toilet maar heb klachten van anderen gehoord waar je niet vrolijk van word ).
Het hotel ondergaat op dit moment een "opknapbeurt"
Het hotel is vrij gehorig door jeugd wat er hun vakantie doorbrengt.
Punta Cana heeft een mooi witte strand maar de ligging is ongunstig. Het ligt op de kop van de Atlantische Oceaan en de Caribische Oceaan waardoor er een constante stroming is van koud water en er staat een constante harde wind. ( slechts 1x in zee geweest ).
In mijn ogen is Puerto Plata qua strand ( kleur ) wat minder ( net als in Holland) maar beduidend plezieriger om er te vertoeven.
Indien men er een dag op uit wilt kan men in iedergeval de stad in gaan. In Punta Cana is verder niets te beleven.
Pluspunten:
Redelijke prijs voor een gunstige ligging
Als je van aardappelen, vlees ( met saus) en groenten houd kom je de vakantie goed door.
Goed Japans restaurant waar je met een reservering (gratis) kunt eten.
5.2
Yneke, 27 jaar
Apeldoorn
Met een vriend(in)/familielid/collega
januari 2012
Lekker relaxed hotel met een ongedwongen sfeer.
Veel mogelijkheden om te eten. Eten smaakt goed en er is redelijk veel keuze. Onze kamer was mooi en ruim, maar wat wel jammer is is dat het erg vochtig is, waardoor al je kleding erg muf gaat ruiken. Heerlijke vakantie gehad!
7.4
Geplaatst: 13 januari 2012
Marco, 46 jaar
Roosendaal
Reisgezelschap:
Met partner (25 - 50 jaar)
november 2011
Geweldig resort
Zijn 21-10-2011 tot 01-11-2011 hier geweest en het is gewoon goed.
Hadden een junior suite en die was echt perfect.
Service vond ik daar echt hoog in het vaandel staan.
Ga zo door.
En als de natuur zee wier op het strand gooit moet je daar niet de accomodatie voor af kraken.
Ze deden er alles aan om het op te ruimen
De stijl is:
Persoonlijk
Jolig
Romantisch
Exotisch
Geschikt voor de volgende doelgroep(en):
Stellen 25 - 50 jaar
Gezinnen met kinderen
Groepen vrienden/families/collega's
Honeymooners
Geschikt voor de volgende interesse(s):
Watersport
Duiken
Wandelen
Vissen
Zon
Wellness/beauty
Tips van Marco:
Geniet van de kleinschaligheid, en personeel doet echt zijn best.
Geef af en toe een fooi, en denk niet ik zit toch all inclusive.
Geweldigde Resort aan het strand voorzien van alle facliteiten. De entertainment was zowel in het re
Voor mij herhalingsvatbaar om in de toekomst dit resort nog een keer te boeken. Alles is goed gerelegd, zelf de excursies en het vervoer naar verschillende punten.
8.4
Geplaatst: 21 oktober 2011
Wiert, 53 jaar
Groningen
Met een vriend(in)/familielid/collega
juni 2011
gematigd tot goed hotel voor een redelijke prijs
redelijk tot goed hotel qua prijs/kwaliteits verhouding. Helaas was een groot deel van het prachtige strand weggeslagen en de verwachting is dat het nog jaren gaat duren voor het hersteld gaat worden.
Nabij gelegen hotels hebben/hadden wel een groot en breed strand ter beschikking. Het animatie team liet ook redelijk te wensen over. In 2005 waren er wervelende shows maar dit jaar was het meer gericht op kinderlijk gedrag.
Jammer van de avonden.
De feitelijke Toeristiek informatie is al jarenlang een begrip in de reisbranche. Toeristiek onderzoekers reizen de hele wereld over om op locatie objectieve accommodatie- en bestemmingsinformatie te verzamelen. Iedere bezochte accommodatie en bestemming wordt uitvoerig onderzocht op verschillende onderdelen, die voor een vakantieganger van belang zijn.
De beste garantie voor objectief reisadvies.
De informatie op deze pagina is een samenvatting van de uitgebreide Toeristiek informatie. Toeristiek is onderdeel van TSi Solutions.
Kaart hotel Barceló Dominican Beach
Javascript is required to view this map.
Bestemmingen in omgeving hotel Barceló Dominican Beach
Lees meer over Punta Cana
Wil je meer weten over Punta Cana? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Punta Cana.
Wil je meer weten over Dominicaanse Republiek? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Dominicaanse Republiek.