Het hotel heeft een uitstekende ligging tov toeristische bezienswaardigheden, vanuit het hotel is alles goed tevoet bereikbaar. Station Norreport om de hoek.
Aardig en behulpzaam personeel en een heerlijk ontbijtbuffet.
Helaas, de hotelkamer was niet al te ruim en de badkamer was ronduit klein. Er was geen fatsoenlijke wastafel, alleen een hoekfonteintje. Na het douchen was de hele badkamer nat. Na 2 dagen sprong er een waterleiding op de 2e etage, waardoor wij van de 5e etage niet de lift konden en de trap moesten nemen. Dat was met pijnlijke benen na het lopen van de halve marathon van Kopenhagen een hele klus ! En er was toen ook geen warm water om lekker te douchen.
Verder prima en verrassend ontbijt, aardig personeel, goede schoonmaak en service en een fantastisch centrale ligging (voor ons doel dan).
De vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel vonden wij geweldig goed.
Lees meerGunstig gelegen nabij centrum
Leuke buurt met leuke eetcafees
Aardige mensen, ontbijt was erg origineel. Kamer was schoon en leuk ingericht, alleen het bed was erg smal en vrij kleine badkamer
Lees meerleuk ontbijt, vriendelijk personeel. Wine hour zeer geslaagd. Water en fruit op de bar erg aardig.
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Ibsens in Kopenhagen, Kopenhagen.
Vakantiepanel.nl heeft 14 vakantie beoordelingen Ibsens.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Ibsens vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Ibsens scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Ibsens vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Ibsens en het actuele weer Kopenhagen. Bekijk hier ook andere Hotels Kopenhagen of Hotels Kopenhagen. Op de pagina van Kopenhagen vind je vakantiebeoordelingen Kopenhagen en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Ibsens achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Ibsens!
Neem niet de kleine kamer, want die is erg krap. Leuk om 's middags om vijf uur een gratis happy hour drankje te halen.