vanaf de luchthaven neem je M2 de metro tot de eindbestemming en dan is de afstand tot het hotel te lopen.
Lees meergoed hotel, helaas was het nogal warm op de kamer.
Lees meeruitstekende ligging; vlak bij Nyhavn maar wel rustig.
bijna alle attracties en bezienswaardigheden op loopafstand.
Nat.Sneeuw
Regen
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Copenhagen Strand in Kopenhagen, Kopenhagen.
Vakantiepanel.nl heeft 15 vakantie beoordelingen Copenhagen Strand.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Copenhagen Strand vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Copenhagen Strand scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Copenhagen Strand vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Copenhagen Strand en het actuele weer Kopenhagen. Bekijk hier ook andere Hotels Kopenhagen of Hotels Kopenhagen. Op de pagina van Kopenhagen vind je vakantiebeoordelingen Kopenhagen en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Copenhagen Strand achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Copenhagen Strand!
Ik zou dit hotel aanraden voor gezinnen en voor mensen die de drukte bij het ontbijt voor lief nemen. Verder zou ik de Copenhagen Card alleen aanraden voor mensen die langer dan een paar dagen Copenhagen gaan bekijken, want qua ligging hotel tov van de meeste bezienswaardigheden heb je deze kaart niet nodig. Wel handig om ermee te reizen vanaf het vliegveld, super verbinding naar centrum en vlakbij hotel.