Kamers zijn erg sober, hangt niks aan de muur. In de douche komt weinig druk uit de douche kop. Het was allemaal wel netjes schoon, ontbijt was simpel maar wel genoeg keus. Prijs/ kwaliteit komt overeen. Wel wat jammer van de herrie van de straatkant en spoor maar ook daar wen je aan. Ik zeg niet dat ik er niet meer zou overnachten.
Lees meervoor wie niet meer verlangt dan alleen slapen, douchen, ontbijten en dan wegwezen, is dit een prima hotel, meer moet je er ook niet verwachten
Lees meerVloerbedekking vies en dekbedhoezen kapot (met gaatjes). Linnengoed wel schoon. Geen ruimte rond de bedden. Ontbijt met plastic wegwerpvorken en messen.
Lees meerAstoria ligt pal naast het centraal station en Tivoli
en aan de rand van het historische centrum van Kopenhagen
en is daarmee een geweldige plek om te overnachten als je een stedentrip maakt.
's Ochtends een simpel doch prima ontbijtbuffet.
Geen rare fratsen dus.
Goede prijs-kwaliteitverhouding.
onbeschoft personeel en de kamers hebben nood aan renovatie, maar centrale locatie naast Tivoli Garden is goed.
Lees meerBij brand geen echte vluchtweg vanaf onze kamer (267)
Lees meerVerouderd, sober hotel. We werden onvriendelijk ontvangen, de reservering klopte volgens de receptioniste niet. We moesten bijbetalen voor de 2persoonskamer omdat we voor 1,5 persoon zouden hebben geboekt. Vervelende binnenkomer, uiteindelijk kregen we toch een grotere kamer zonder extra kosten. Ontbijt was prima, jammer van het plastic bestek!
Lees meerSoort stay okay. Het ligt dicht bij centraal station dus vanaf vliegveld wel makkelijk bereikaar winkelcentrum 5 min lopen. Als je een lekker weekendje weg wil niet voor dit hotel gaan
Regen
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Astoria in Kopenhagen, Kopenhagen.
Vakantiepanel.nl heeft 14 vakantie beoordelingen Astoria.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Astoria vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Astoria scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Astoria vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Astoria en het actuele weer Kopenhagen. Bekijk hier ook andere Hotels Kopenhagen of Hotels Kopenhagen. Op de pagina van Kopenhagen vind je vakantiebeoordelingen Kopenhagen en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Astoria achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Astoria!
doe iets aan de warmte, in kamer 102 was het niet uit te houden. er stond wel een ventilator in de kast maar die was kapot. de bedden waren goed maar de kussen belabberd
als je een goedkoop en centraal gelegen hotel dan Astoria is ok, alleen niet te veel verwachten.
Neem oordoppen mee.Er is veel lawaai van auto´s,mensen.Het gaat de hele nacht door! Hotel ligt naast station,misschien heeft dat er ook iets mee te maken.