De vriendelijkheid van het personeel is echt top super behulpzaam, het appartement was goed alleen niet heel erg schoon, wc trok niet super goed door. En de bedden lagen echt niet lekker. Maar voor de rest echt geen klachten en was het top!
Lees meerHet was een fijn hotel met vriendelijk personeel bij receptie, onderhoud en schoonmaak, We hadden alleen onbeschoft personeel horeca,
Lees meerVoor kinderen ideaal. Eten was van hele goede kwaliteit en gevarieerd. Uitstekende service en afwisselende avond animatie programma's. Rustig gelegen. Als je de drukte of de strand wilt opzoeken ben je er in 10 - 15 min.
Lees meerCentraal gelegen met goede faciliteiten en vriendelijk personeel. Is wel aan renovatie toe en hygiene laat duidelijk te wensen over..
Lees meervriendelijk personeel.
te veel Russen
appartement ruim en schoon
Een goed vakantie Resort voor groot en klein met vriendelijke mensen om lekker gaan te genieten van een heerlijke vakantie.
Lees meerWij verbleven in het hotel en zijn zeer tevreden over de geboden service. Het personeel is bijzonder vriendelijk. Kamer werd geregeld schoongemaakt o.a. bed verschoond en de wisseling van handdoeken was heel frequent.
Lees meerDe bedden zijn hard maar als je dat aan geeft krijg je er meteen een top er over en dan slaap je prima.
Helder/Zonnig
Op deze pagina vind je informatie over Aparthotel Paphos Gardens Holiday Resort in Paphos, Paphos.
Vakantiepanel.nl heeft 125 vakantie beoordelingen Paphos Gardens Holiday Resort.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Aparthotel Paphos Gardens Holiday Resort vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Aparthotel Paphos Gardens Holiday Resort scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Paphos Gardens Holiday Resort vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Paphos Gardens Holiday Resort en het actuele weer Paphos. Bekijk hier ook andere Aparthotels Paphos of Aparthotels Paphos. Op de pagina van Paphos vind je vakantiebeoordelingen Paphos en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Paphos Gardens Holiday Resort achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Paphos Gardens Holiday Resort!
Het strand was super leuk, veel leuke winkeltjes en een oud kasteeltje harbour (als ik het goed schrijf) het winkelcentrum was echt mooi! En als je van de action houdt moet je echt naar kingsmal jumbo! Wat een geweldige winkel en wij hebben daar 1,5 uur gelopen!
De bedden waren erg hard en het zou niet overbodig zijn de vloerbedekking, die erg vies was, te vervangen. Maar e.e.a. heeft geen invloed op onze vakantie gehad.