Volledig vernieuwd ressort. Vriendelijke crew, altijd glimlachend, geen klus te zwaar. Kamers worden tweemaal per dag gereinigd en handdoeken gewisseld. Allinclusive formule is met goede dranken. Goede prijs/kwaliteitverhouding.
Lees meerWij hebben verbleven van 8 t/m 22 juli 2011 in het Paphos Amathus Beach hotel (*****). Als ervaren Cyprus gangers, 7de keer, durf ik echt te zeggen dat het hotel zijn vijfsterrenstatus waarmaakt. De ontvangst en het inchecken ging vlekkeloos en vlot mede door de vriendelijke en nette receptiemedewerkers. Bell boy zorgde voor de koffers en heeft ons het gebruik van de van de kamer uitgelegd (bijv. airco etc.. Uitstekend en gevarieerd ontbijt met bedienden met verschillende nationaliteiten -waaronder ook Nederlanders -. Het prachtig gevormde zwembad is gelegen in een prachtig onderhouden tuin en daarom heen een kortgeknipt (groen!) gazon met ligbedden. Er lopen diverse pool attendants die je helpen met de ligbedden en de parasols. Ook zijn er bedienden die bij voortduring rondlopen bij het zwembad en het strand waarbij je een drankje kunt bestellen. Ook is er een poolbar gelegen in het zwembad. s'Avonds kun je eten in verschillende restaurants. Dat kan ook a la carte. De service is van een hoog niveau en het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Echt een zandstrand heb je niet maar groene ligweides weer wel. Er is een lange boulevard naar het centrum van het (toeristische) Paphos waar allerlei restaurants, winkels etc. zitten. Dat is ongeveer een kwartier tot twintig minuten wandelen. In het hotel zitten veel Belgen, Engelsen, Nederlanders en ook Russen (maar waar zitten Russen niet). Wat minpunten: 1)de drankjes in het hotel zijn gewoon heel erg duur. 2)De vochtigheidsgraad is heel hoog in Paphos waardoor de warmte zwaar te dragen is de eerste dagen.3) En ook in dit hotel was er niet te voorkomen dat mensen al heel vroeg hun (hotel) handdoeken neerleggen om een plekje te verzekeren. 4) voor kinderen misschien wat te lichte animatie (voor ons geen probleem want wij gaan niet op vakantie om ons kind te dumpen bij de kidsclub). Verder kan ik echt niets bedenken wat een verblijf in Paphos Amathus zou kunnen tegenhouden. Voor ons volledig geslaagd.
Onweer
Onweer
Regenbui
Helder/Zonnig
Helder/Zonnig
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Paphos Amathus Beach in Paphos, Paphos.
Vakantiepanel.nl heeft 2 vakantie beoordelingen Paphos Amathus Beach.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Paphos Amathus Beach vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Paphos Amathus Beach scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Paphos Amathus Beach vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Paphos Amathus Beach en het actuele weer Paphos. Bekijk hier ook andere Hotels Paphos of Hotels Paphos. Op de pagina van Paphos vind je vakantiebeoordelingen Paphos en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Paphos Amathus Beach achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Paphos Amathus Beach!